Sundt brød uden mel
Sundhed

Opskrifter på sundt brød uden mel

af Laura Lawaetz 25/07/2014
Elsker du nybagt brød? Men vil du gerne spare på kulhydraterne? Her er 3 lækre opskrifter på sundt brød helt uden mel...

 

3 lækre opskrifter på sundt brød

Der er næsten ikke noget bedre end en skive nybagt og sundt brød, men flere og flere af os skærer ned på mel i hverdagskosten, for at spare på de udskældte kulhydrater. Men man kan hurtigt komme til at savne en skive brød med pålæg eller nybagte boller i weekenden...

Se også: 7 opskrifter på sundt brød uden mel

Heldigvis er der masser af velsmagende alternativer til det hvide brød - Maria fra bloggen Vanløse Blues, deler her tre opskrifter på brød helt uden mel! Se galleriet nederst i artiklen med opskrifter.

SQUASHBOLLER m. chiafrø
Squashbollerne minder meget om almindelige koldhævede boller i konsistensen og smager perfekt med pålæg eller ost... eller bare et lille lag smør :) Se opskriften i galleriet.

Læs også: 7 madvarer vi troede var sunde

GRØNTSAGSFLADBRØD m. blomkål, broccoli og gulerod
Fladbrød der er nemme at lave og som smager himmelsk smurt med mayo eller pesto, ost, skinke og en skive tomat. Kan også bruges som et sundt alternativ til den klassiske burgerbolle - se opskriften i galleriet.

STENALDERBRØD U. NØDDER
Du har måske allerede smagt det klassiske stenalderbrød, som jo smager skønt, men godt kan være en dyr omgang da det indeholder en masse dyre ingredienser, som f.eks. nødder. Denne version er nøddefri, så det er både billigere og mere allergivenligt - se opskriften i galleriet.

Læs også: Her er 5 sunde (og lækre!) alternativer til pasta

Se alle 3 opskrifter på brød uden mel i galleriet nedenfor