Opskrift: Tiramisu-cocktail med flødeskum
Foto: Barbora Kralovicova
Annonce

Opskrift: Tiramisu-cocktail med mascarponecreme

af Annonce 16/11/2017
Findes der noget bedre, end at invitere veninderne på lækker mad efterfulgt af delikate cocktails - og særligt her i november og december, hvor julen venter lige om hjørnet? Vi har fundet den perfekte cocktail, som du skal servere for dine veninder op til jul...

Er du værtinde for en årets julefrokoster eller julefester for dine venner og veninder, og mangler du lidt inspiration til, hvad du skal servere for dem efter maden?

Vi har allieret os med bartenderen Mate Csatlos, som netop har vundet World Class-titlen som den 2. bedste bartender i verden og fået ham til at dele opskriften på en cocktail, som med garanti vil falde i god smag hos enhver gæst.

Mate Csatlos deler opskriften på en Tiramisu-cocktail med marcarponecreme, og resultatet - og ikke mindst smagen - er bogstaveligt talt to-die-for. Mhm!

Foto: Barbora Kralovicova

Opskrift: Tiramisu-cocktail

(1 drink)

Det skal du bruge:

- 30 ml. Zacapa

- 25 ml. Bailey’s Almond Milk

- 10 ml. kaffesirup / 3 skefulde rørsukker opløst i 1 espresso

- 5 ml. Pedro Ximenez sherry

På toppen: Flødeskum og marcarpone

Sådan gør du:

- Rør ingredienserne sammen med et par isterninger og hæld det i en kaffekop. Brug en ske til at forme marcaponecremen på toppen.

... Og derefter er der bare én ting at sige: Velbekomme og god fest!

Psst... Kunne du tænke dig at møde Mate Csatlos i egen person og se, hvordan han mikser Tiramisu-cocktailen og to andre delikate cocktails? Så skynd dig at købe billet til vores forkælelsesevent ELLE & Dig i Aarhus den 19. november kl. 10.00 på Hotel Comwell, hvor du kan møde Mate Csatlos til vores cocktailsession. Der er stadig få billetter at købe HER.