Opskrift på karamelmuffins med chokoladetop
Står du og mangler den perfekte dessert til en middag med veninderne? Så prøv Julie Bruuns karamelmuffins med chokoladetop - helt uden sukker, mel og smør - der kan nydes med rigtig god samvittighed.
Opskriften rækker til 6 stk., og du får hele opskriften her.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Det skal du bruge:
Bund
- 100 g dadler
- 100 g mandler
- 1 dl vand
- 1 dl havregryn
- lidt salt
- 1 spsk kokosolie
Chokotop
- 100 g dadler
- 1 dl vand
- 50 g mørk smeltet chokolade
Sådan gør du:
- Kom mandler og dadler i en minihakker og kør godt rundt.
- Tilsæt herefter vand, gryn, salt og lidt smeltet kokosolie.
- Pres bundene ud i nogle muffinforme. Brug eventuelt en silikoneform.
- Smelt chokoladen over vandbad og hak dadler i en minihakker igen.
- Bland dadler, vand og chokolade og rør godt rundt.
- Kom cremen ovenpå bundene og stil på køl. Gerne i nogle timer, så når de at sætte sig og blive dejligt kolde.
Læs også: 12 madvarer, der gør du gladere
Og så har du den lækreste dessert eller snack, som du kan nyde helt uden dårlig samvittighed. Velbekomme!