Opskrift: Blåbærsmoothie og thai-klassiker med Santa Maria ’The Original Coconut Milk’
Annonce

Opskrift: Blåbærsmoothie og thai-klassiker med Santa Maria ’The Original Coconut Milk’

af Annonce 24/02/2017
Mangler du inspiration til nogle nye og sunde retter, og som gerne skal bruges til flere lejligheder? Santa Maria har skabt tre varianter af kokosmælk, som kan bruges i et hav af forskellige retter med et orientalsk touch, og vi har samlet to opskrifter, du kan lade dig inspirere af her...

Kribler det også i dig efter at prøve noget nyt på madfronten - og skal det være sundt og hjemmelavet, men også gerne være lækkert, indbydende og kunne fungere både til hverdag og fest?

Sådan har Santa Marias køkken det også. Derfor har de skabt tre varianter af kokosmælk, nøje udvalgt af kokosnødder fra Malaysia og Indonesien til dig og lige til at kreere skønne madretter med et orientalsk touch.

Du tror måske, at du skal i 10 forskellige specialforretninger for at lave en lækker wok-ret, men nej. Tøm køleskabet for alt, hvad du har af rester, sving det rundt i din wok ved høj varme, og tilsæt Santa Marias ’The Original Coconut Milk’ med 14% fedt, der med sin søde, nøddeagtige smag passer til alle typer retter med kokosmælk og gør dem eksotiske på den helt rigtige måde.

Mere nemt bliver det næppe!

Læs også: 4 sunde smoothies med grøntsager

I galleriet har vi samlet to skønne opskrifter på forskellige retter, hvor du kan bruge Santa Marias ’The Original Coconut Milk’.

... Velbekomme!