Vidunder tyggegummi Nyt tyggegummi lover bedre selvtillid og øget koncentrationsevne

Foto: Sean McMenomy

Dr. Bach er en alternativ produktserie af blomsterterapi, hvor forskellige blomsterremedier kan siges at forebygge følelsesmæssige ubalancer og konflikter. 

Brandet, der nok er mest kendt for sine nøddråber mod angst og stress, har udviklet en tyggegummiserie, der kan styrke din mentale sundhed. Du kan nu tygge dig til en bedre selvtillid eller en øget koncentrationsevne – faktisk kan du næsten tygge dig ud af lige præcis den følelsesmæssige ubalance, som påvirker dig og dit liv. 

Hvem var Doktor Bach? 

Vores mentale balance er altafgørende for, at vi som mennesker kan fungere i vores dagligdag, og det var lige netop denne balance den britiske Dr. Bach var interesseret i. Han mente, at en ubalance mellem vores inderste kernes formål og vores ydre handlinger kunne være årsagen til sygdom. 

Læs også: 5 naturlige drikke, der virker anti-stressende

Den interne konflikt mellem indre og ydre var, ifølge Bach, grunden til følelsesmæssige ubalancer og blokeringer. Bach opdagede, at blomsterremedier havde en positiv indvirken på vores mentale sundhed. Her så han, at forskellige blomsterremedier kunne have gavnlige effekter for forskellige indre konflikter - og var således med udvikling af blomsterremedierne i 1930 langt forud for sin tid. 
 
Har du dårlig selvtillid, koncentrationsbesvær eller ønsker du blot styrke, entusiasme eller måske ro og harmoni i hverdagen, så kan det være at Dr. Bachs tyggegummi kan hjælpe dig – og er du ikke den helt store tyggegummitygger, så har Dr. Bach faktisk også lavet produkterne som pastiller.
 

Dr. Bachs tyggegummi for bedre selvtillid 

Dr. Bachs tyggegummi for bedre selvtillid smager af blåbær og indeholder blomsterremedierne: Lærk, Ensian, Bævreasp og Cerato, der eftersigende skulle styrke din selvtillid, dit mod og din beslutsomhed. Tyggegummiet er egent til dig, der føler mindreværd, frygter at fejle og ikke tror på egne evner.

 

Foto: Natur og helse

Du finder det ’magiske’ tyggegummi HER til 50 kr. 

Døjer du med koncentrationsbevær, manglende ro eller stress, så findes der også et tyggegummi fra Dr. Bach, der lover, at det kan hjælpe med det.