Foto: @mie_juel
Sundhed

Mie Juel: Sådan holder jeg mig sund

af Emilie Bech Zerlang 15/12/2015
ELLEs stylingredaktør, Mie Juel, har altid haft en naturlig lyst til sund mad, herunder dét at prioritere søvn, rene råvarer og rigeligt med vand. Få et indblik i, hvordan Mie holder sig sund, når vi her på ELLE.dk har bedt hende færdiggøre 9 sætninger om træning og sundhed.

Nu er turen kommet til ELLEs stylingredaktør og blogger, Mie Juel, i vores 'sådan-holder-jeg-mig-sund'-artikelserie, hvor vi stiller skarpt på sundhed, træning og sunde vaner sammen med en masse seje danske kvinder og mænd.

Se også: Julie Zangenberg: Sådan holder jeg mig sund

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs med her, og bliv klogere på hvordan Mie Juel starter enhver morgen, hvad hendes bedste sundhedstip er, og hvor man kan finde hende lørdag formiddag. Vi har bedt Mie om at færdiggøre 9 sætninger om sundhed og træning:

Navn: Mie Juel

Alder: 29

Job: Stylingredaktør og blogger på FoodBeforeFashion.com

For mig er sundhed… Noget der falder mig meget naturligt. Jeg har altid haft en naturlig lyst til sund mad og foretrækker generelt rene råvarer som grøntsager, kød og fisk. Jeg går meget op i min søvn, og jeg prioriterer at gå tidligt i seng i hverdagen. Og så er jeg den tørstige type, der drikker flere liter vand om dagen.

Mit yndlingsmåltid… Er uden tvivl aftensmad. Jeg elsker varm mad! Samtidig er det det tidspunkt på dagen, hvor jeg er mest afslappet og har bedst tid til at kokkerere og virkelig nyde maden, uden at der er nogen bagkant, jeg skal bekymre mig om.

Ingen dag uden… K a f f e! Kan/vil ikke undvære min morgen kaffe - helst med mandelmælk i.

Jeg træner… Ikke noget fast, mit aktivitetsniveau er meget humør- og årstidsbestemt. I øjeblikket dyrker jeg yin yoga et par gange om ugen i forbindelse med, at min mor netop har udgivet yoga-bogen 'Stræk dig til velvære', med bl.a. 20 min. programmer, der er lige til at gå til. I andre perioder har jeg løbet eller styrketrænet. Jeg har faktisk også en træningsaftale med en veninde en gang om ugen, hvor vi går til HIT (Høj Intensiv Interval Træning) sammen. Hvis man ikke dukker op, skylder man et glas vin - mens hun skylder mig nul glas, skylder jeg efterhånden et par flasker (LOL)!

Træning gør mig… Mere tilfreds med mig selv.

Den perfekte dag starter med... Mig i en morgenkåbe og med en kop kaffe i hånden.

Lørdag formiddag kan man finde mig… Med en tallerken æg foran mig. Jeg elsker æg, hvad enten det er i form af et blodkogt æg, et pocheret eller noget helt tredje.

Min guilty pleasure er… Vin, ost og nødder.

Mit bedste sundhedsstip er… at man skal finde en balance mellem det sunde og det syndige. Det skal være til at holde ud at leve, og man skal ikke nægte sig selv alt muligt, for senere hen at slå sig selv oven i hovedet, fordi man er 'faldet i'. Man ender bare med at skuffe sig selv - og findes der noget værre? For mig handler det rigtig meget om at være bevidst om, hvad der er vigtigst for mig og at være realistisk omkring det. Jeg elsker at drikke vin og spise middage i weekender, så det vil jeg til enhver tid prioritere. Til gengæld har jeg ikke en speciel sød tand, og jeg spiser derfor sjældent dessert.

Vil du gerne læse endnu flere sunde tips fra seje og sunde danske kvinder?

... Så stay tuned og følg med på siden, når vi om en uge stiller skarpt på Sofie Bentzen, der har sundhedsbloggen Healthjunkie, og som vil dele ud af alle sine gode tips til træning og sundhed.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her