Foto: ELLEfit
Annonce

Kom til gratis yoga hver tirsdag med ELLEfit og YO Studios i København

af annonce 16/02/2018
Hver tirsdag kan du dyrke gratis yoga med ELLE og YO Studios i Magasin i København - altid med dygtige trænere og spændende yogaformer fra YO Studios. Læs mere her.

Måske har du allerede lagt mærke til, at ELLE hver tirsdag træner yoga i Magasin – og måske har vi sågar allerede haft glæde af at se dig på yogamåtten i Kong Hans salen sammen med os?

Vi er nemlig ELLEvilde med yoga, og derfor har vi startet ELLEfit yoga som et kollektivt nytårsforsæt om at starte året med fokus på indre velvære og øget fokus – og ikke mindst gøre det sammen med vores læsere.

Nytårsforsættet blev til ELLEfit Yoga, hvor vi hver tirsdag fra januar til april træner tilbyder gratis yogatræning.

… og nu, godt en måned inde i forløbet, kan vi allerede fornemme, at ELLEfit Yoga på ganske kort tid er blevet en rungende succes – og det skyldes i stort omfang, at yogaundervisningen hver gang faciliteres af de dygtigste trænere fra et af Københavns ubetinget bedste yogastudier, YO Studios.

Yogaundervisningen til ELLEfit Yoga varierer fra gang til gang, så man altid har mulighed for at prøve en ny yogastil, og ikke mindst møde de inspirerende og imødekommende yogainstruktører fra Yo Studios, der hver eneste gang bringer en unik energi og rumglæde (og positive yogaudfordringer) med til undervisningen.

YO Studios, der har studier i København (Sturlasgade 14, Kbh S) og Aarhus (Margretepladsen 4, Aarhus C), tilbyder nemlig en bred vifte af yogaklasser, så der altid er noget for en hver smag, hvad enten man er til den restorative og afslappende yin-yoga eller dynamisk Vinyasa eller Strala Yoga. Særligt Strala-yogaen er unik for YO Studios, da de var de første til at bringe netop denne yogaform til Danmark. Strala er en særligt energifyldt og dynamisk yogaform, hvor der er fokus på et bevægende flow, der opbygger styrke, smidighed og balance i kroppen, som en slags dansende yoga.

Læs også: Videoopskrift | Vegansk buddhabowl med røde ris og tahindressing

Til ELLEfit Yoga kommer vi gennem alle YO Studios yoga-former som Hatha, Vinyasa, Yin, Slow Flow, Rocket Yoga, Ashtanga, Yang Yin og Power Vinyasa. Med andre ord er der god grund til at komme med hver gang, hvis man vil udfordre sin yogahorisont eller prøve noget nyt. Men man er også velkommen til at melde sig til blot en enkelt gang, hvis der er en særlig yogaklasse eller underviser, der tiltaler ens gemyt. Fælles for alle ELLEfit Yoga-klasser i samarbejde med Yo Studios er, at alle kan deltage uanset alder, form eller kendskab til yoga – og at det er gratis at deltage.

… Og hvis man bliver bidt af træningen eller underviseren, kan man altid dyrke interessen videre hos YO Studios, der har fordelagtige medlemstyper og ikke har opretningsgebyr eller bindingsperioder. Læs mere om medlemskaber hos YO Studios her og se holdplaner og beskrivelser her. YO Studios tilbyder ud over yoga også barre, ballet og diverse coreklasser på den fyldige holdplan!

I samarbejde med YO Studios har vi udviklet en yogavideo med tre gode øvelser for nakken, som du let kan bruge, hvis du mangler en lille afspændende pause fra skærmen i hverdagen. Se med her:

Om ELLEfit Yoga i samarbejde med YO Studios

Der er 30 pladser hver gang og tilmelding er først til mølle.

Tidspunkt: Hver tirsdag kl. 17 – 18 i perioden 16. januar – 3. april
Sted: Kong Hans Salen i Magasin
Mødetid: Kl. 16.50

Hold dig opdateret på ELLE Sundhed på Facebook og @ELLEsundhed på Instagram, hvor ELLE løbende deler informationer om undervisningen, og deler link til den kommende uges tilmelding.

Generel information

 • Kom gerne 10 – 15 minutter før, så undervisningen kan gå i gang kl. 17.
 • Afmelding skal ske senest 24 timer før.
 • Der er yogamåtter til rådighed til alle, så du skal ikke medbringe din egen måtte.
 • Til hver time vil der være en vand fra Kildevæld og en snackbar til dig.
 • Fra gang til gang vil der også være små overraskelser i form af
  samples eller konkurrencer.
 • Vi anbefaler du kommer omklædt til undervisningen, da omklædningsfaciliteterne er begrænsede.
 • Benyt eventuelt toiletterne i Magasin.
 • Der er ingen badefaciliteter.
 • Der er mulighed for garderobeopbevaring på eget ansvar.