Kom med adidas x ELLE Copenhagen Run den 13. juni
Annonce

Kom med til adidas x ELLE Copenhagen Run den 13. juni

af Annonce 6/06/2017
Tirsdag den 13. juni gentager vi vores 'adidas x ELLE Copenhagen Run' for tredje gang, og tradition tro er du inviteret med! Det bliver et løb udover det sædvanlige og med en urban-rute, som byder på spændende overraskelser undervejs. Der er begrænset antal pladser, og det er først-til-mølle. Tilmeld dig her...

Om præcis en uge gentager vi successen og afholder vores ”adidas x ELLE Copenhagen Run” – og du er inviteret!

Tirsdag den 13. juni 2017 inviterer vi sammen med adidas endnu en gang til en skøn og oplevelsesrig løbetur gennem København til vores tredje version af "adidas x ELLE Copenhagen Run”. Det bliver et løb udover det sædvanlige og med en urban-rute, som byder på spændende overraskelser undervejs.

Vi mødes kl. 17 på det nyåbnede boutique Hotel Danmark, som ligger i hjertet af København på Vester Voldgade 89, 1552 København K, hvor alle vil få udleveret en adidas løbetrøje og kasket, så vi løber i ens uniform. Efter en kort opvarmning løber vi sammen ud på en 6 km. lang rute gennem byen, som undervejs vil byde på forskellige pitstop og overraskelser.

Løbet ender hos Hotel Danmark, hvor der vil være snacks, musik og god stemning på hotellets cool tagterrasse og hyggelige gårdhave, indtil vi siger tak for denne gang kl. 20.30.

Vi slutter naturligvis aftenen af på bedste ELLE-manér med lodtrækning af konkurrencer med lækre præmier og goodiebags til alle.

Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser (120 stk.), så skynd dig at tilmelde dig ved at sende en mail med dit navn & T-shirt-størrelse til adidas@elle.dk

OBS! Du er først tilmeldt, når du har modtaget en bekræftelse pr. e-mail fra ELLE.

Vi glæder os til at løbe med dig!

... Kom i løbestemning med denne video fra sidste års adidas x ELLE Copenhagen Run.