Julie Zangenberg: Sådan holder jeg mig sund

Foto: @juliezangenberg

Her på ELLE.dk stiller vi sammen med vores sundhedsskribent Sara Jin Smidt, ugentligt skarpt på sundhed, træning og sunde vaner sammen med en masse seje (og sunde!) danske damer og mænd.

Vi startede ud med ELLEs sundhedsskribent Sara Jin Smidt, aka. Healthy Skinny Bitch, der fortalte os om træningsvaner, bedste tip og guilty pleasures, og efterfølgende har sunde damer som DJ, blogger og model Emilie Lilja og ELLEs digitalredaktør, Laura Lawaetz, været på banen og fortalt om deres sunde vaner og forhold til træning.

Se også: ELLE guider: Sådan booster du dit løb

Nu er turen kommet til en anden sej og sund dame - nemlig skuespillerinden Julie Zangenberg, som pt. er ved at forberede musicalen 'Hairspray' i Tivoli. Et job, der både kræver hård træning og en sund livsstil.

Læs med her, og bliv klogere på Julie Zangenbergs daglige træningsvaner, bedste sundhedstip og hvorfor sundhed har en særlig vigtig prioritet i hendes liv.

Navn: Julie Zangenberg
Alder: 27
Job: skuespiller og forretningskvinde
 
For mig er sundhed… vigtigt. Har oplevet en del sygdom i min familie, så for mig er sundhed noget, man skal passe på og være taknemmelig for. Jeg kæmper for min egen sundhed. 
 
Mit yndlingsmåltid… Aftensmad. Der er lidt mere show over aftensmad. Man gør sig lidt mere umage, man er for det meste samlet med nogle man holder af, og så der er fokus på måltidet og nydelsen i det, hvor morgenmad og frokost kan have en lidt mere praktisk funktion.
 
Ingen dag uden… arbejde, aktivitet, mad, vand og kærlighed.
 
Jeg træner… nok en del. Omkring 4 gange om ugen. Det meste af tiden med min træner, Sara Jin Smidt. Ellers er det løb og pt. dansetræning til min næste forestilling: 'Hairspray' i Tivoli. Bliver nødt til at træne pga. mit arbejde, og jeg kan gody lide at være i form og sund, og så vil jeg gerne spise god mad uden dårlig samvittighed. Så på mange punkter bliver jeg nødt til det. 
 
Træning gør mig… glad (bagefter), pænere uden tøj på, stærk og sund.
 
Den perfekte dag starter med... Min kæreste i sengen, god kaffe og tid til, at jeg kan gå i køkkenet og lave en lækker morgenmad.
 
Lørdag formiddag kan man finde mig… til træning, arbejdende eller i sengen.
 
Min guilty pleasure er… at jeg nok er en af de største mad-elskere, man kan finde. ALT mad - også det, der er rigtig usundt for dig. Derudover arbejder jeg måske lidt mere, end hvad sundt er. Og så er jeg en sucker for (god) rødvin, champagne og mine 4 yndlings drinks. 
 
Mit bedste sundhedsstip er… vand hver dag (2 liter), afrens morgen/aften, fugt, masser af sport og kærlighed og forkælelse. LEV! 
 

Vil du gerne læse endnu flere sunde tips fra seje og sunde danske kvinder?

... Så stay tuned og følg med på siden, når vi om en uge stiller skarpt på ELLEs stylingredaktør, Mie Juel, som deler ud af alle sine gode tips til træning og sundhed.

 

 

Relaterede artikler