Foto: Luise Krogh Vestergaard
Opskrift

Her er opskriften på den banankage, hele Instagram bagte i weekenden

af Simone Erica Rosenlund 23/03/2020
Hvis du også brugte din coronaweekend på at scrolle Instagram igennem fra a til z - kun afbrudt af gåture og Netflix-serier - så bemærkede du sikkert den lækre og ret sunde banankage, alle og enhver bagte og nød. Vi har fået fat i opskriften, så du nu også kan kaste dig over banankagebageriet.

Efter The V-movement-founder og influencer Josephine Bredsted for nyligt delte sin opskrift på banankage, boomede det med hjemmebag i de mange coronaisolerede hjem.

Hele Instagram bagte nemlig tilsyneladende den lækre og ret sunde banankage/bananbrød (kært barn har mange navne) med to halve bananskiver ovenpå som pynt hen over weekenden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det var blandt andre Josephine selv, modeinfluenceren Emili Sindlev og hele ELLE-redaktionen, der var i gang med bageriet i weekenden.

Foto: Emili Sindlev

Vi ved alle, at banankage er en af de lettere, men altid velsmagende kager at bikse sammen, og at bage er en hyggelig måde at bruge sin tid i lockdown-perioden på. At kagen ovenikøbet er sund, er jo kun en bonus.

Læs også: Take-away-guide 15 restauranter, der laver take-away i coronatiden

Har vi også gjort dig interesseret i at slå lidt af din tid ihjel ved at bage en dejlig – og lidt sundere – banankage? Så er det godt, at vi har fundet opskriften til dig, så du kan give dig kast med den.

Foto: @josephinebredsted

Opskrift på "Badass Bananbrød" a la Josephine Bredsted:

  • 100g havregryn
  • 50g smør (vegansk eller normalt)
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 1 tsk. kanel
  • 4 bananer
  • 4 æg
  • Psst! Tilføj evt. lidt hakket mørk chokolade

Fremgangsmåde:

  • Foropvarm ovnen på 225 grader.
  • Mos bananerne med en gaffel, smelt smørret og pisk æggene i en skål. Kom alle ingredienser i en skål og rør det sammen. Tilføj mørk chokolade (valgfrit).
  • Hæld dejen i en rugbrødsform eller aflang kageform og put den i ovnen i 30 minutter/indtil den er gylden på toppen.
  • Servér direkte og nyd den lun evt. med lidt syltetøj eller Nutella på.

Følg Josephine HER og se flere af hendes opskrifter.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her