Går et sundt efterår i møde med DayDose
Annonce

Gå et sundt efterår i møde med DayDose

af Annonce 5/10/2016
Med en daglig dosis fra DayDose kan du være sikker på, at dit immunforsvar er helt på toppen, nu hvor efteråret har meldt sin ankomst. DayDose er nemlig komponeret lige efter årstidens behov, og hjælper dig derfor med at komme sundt gennem efteråret. Læs mere om DayDose her...

Så blev det endelig efterår, og verden fremstår ny igen – de smukkeste farver, den friskeste luft! Naturen leverer det hele kvit og frit; det eneste, du selv skal gøre er faktisk at holde dig rask.

Og det gør du bedst ved at sørge for, at dit immunforsvar er på toppen.

Immune DayDose er en dagsdosis af vitaminer, mineraler og næringsstoffer, som er specifkt komponeret efter årstidens behov og udviklet til at hjælpe i perioder, hvor kroppens immunforsvar kan være svækket.

DayDose er lavet som en kompakt dosispakning i prisbelønnet design med en beskyttende yderboks, der er nem at medbringe overalt. Ovenikøbet er der fokus på bæredygtighed med DayDose, da indpakningen fungerer som en refill af uge-pakninger, og det er derfor på alle måder nemt at imødegå træthed og støtte dit helbred.

Med DayDose er du sikker på altid at have den rigtige dosis af vitaminer, mineraler og næringsstoffer uanset årstid, og gør det nemt at huske at få dit kosttilskud hver dag.

Hver dagsdosis åbnes med en hygiejnisk snip, så du kan være sikker på, at hygiejnen er i top.

Kunne du tænke dig at prøve DayDose af og se, om de virker ligeså godt for dig, som de har gjort for os?

Hvis du køber din Immune DayDose eller en af de fire andre varianter på Daydose.com kan du til og med den 31. december 2016 få 25% rabat med ELLE ved at taste koden 'TNW8LP'