ELLEfit - Træningsvideo 8
Foto: ELLE Danmark
Annonce

ELLEfit - Træningsvideo 8

af Annonce 30/06/2017
Er du klar på cirkeltræning og fire øvelser, som både får din puls helt op og samtidig træner din udholdenhed? Så se med i ugens ELLEfit-video, hvor ELLEs Health Editor, Stephanie Bang, og træner Joanna Scharlett guider dig til fire nye træningsøvelser...

Ugens træningsvideo fra ELLEfit står på cirkeltræning og fire øvelser, som får pulsen op og træner din udholdenhed.

Du kan lave øvelserne som en del af din workout, eller undervejs på din løbetur for at gøre den sjovere og mere krævende.

Du starter med øvelse ét og fortsætter i intervallerne 45 sekunders arbejde og 15 sekunders pause indtil du har været alle fire øvelser igennem én gang. Hold derefter ét minuts pause og gentag i alt tre gange.

Øvelse 1: Sidelæns trappe sprint:
45 sekunders arbejde og 15 sekunders pause. Løb i højt tempo og brug armene til at koordinere.

Øvelse 2: Trappe squat:
45 sekunders arbejde og 15 sekunders pause. Brystet frem, spænd i coren og land på hele foden. Knæene skal pege i samme retning som tæerne.

Øvelse 3: X-jumps:
Hold 45 sekunders arbejde og 15 sekunders pause. Stræk modsatte hånd til modsatte fod og kig efter nederste hånd.

Øvelse 4: Bulgarian lunge jump:
45 sekunders arbejde og 15 sekunders pause. Forreste knæ i 90 graders vinkel, brystet frem og spænd i coren. Hop eksplosivt op og brug armene til at koordinere – modsatte arm til modsatte ben.

Lad dig guide af ELLEfit-træner Joanna Scharlett i videoen herunder, som er video nummer otte i rækken af ELLEs nye træningsvideoer:

NB: Find alle vores ELLEf-fit videoer samlet HER

Følg ELLEs sundhedsprofil @ELLEsundhed på Instagram, hvor du kan finde alle ELLEfit træningsvideoer. Vi tilføjer en ny video hver uge, som du kan gemme i dit Instagram-arktiv med 'bogmærke-funktionen', så du altid har ugens øvelser lige ved hånden, når du står i træningscenteret. ELLEfit er ELLE-redaktionens nyeste træningstiltag, hvor vi hver uge deler en træningsvideo med tre øvelser, som du kan lade dig selv og din træning inspirere af. ELLEfit er lavet i samarbejde med en række sponsorer inden for træning og sundhed, som alle vil bidrage med brugbare tips inden for sundhed og træning, herunder sund mad, skønhedsprodukter til en aktiv livsstil, træningstøj og kosttilskud. ELLEfits 5 samarbejdspartnere er Kildevæld, Vichy, adidas, Urtekram og Puori. Stay tuned!