ELLEfit - Træningsvideo 5
Annonce

ELLEfit - Træningsvideo 5

af Annonce 9/06/2017
Sommeren er endelig kommet til Danmark, og derefter er ugens ELLEfit-video dedikeret til tre øvelser, du kan lave udendørs sammen med din bedste træningsmakker...

Vi fejrer, at sommeren og de varme temperaturer endelig er kommet til Danmark med en ELLEfit-video, der er dedikeret til øvelser, du kan lave under åben himmel.

Alle øvelserne er lavet som "partner-workout", hvilket betyder, at det eneste du skal bruge, er din bedste partner-in-crime, når det kommer til træning.

De tre øvelser er alle styrkende helkropsøvelser, hvor I både træner core, ben og ryg. Derudover har øvelserne fokus på koordinering og styrke og den eksplosive øvelse i midten får pulsen til at stige.

Øvelse 1: Plank lunges
5 – 10 gentagelser til hvert ben a 3 set hvor I skiftes undervejs: Spænd op i coren, når du står i planken. Oprejst og hold vægten på hælen på det stående ben. Knæet skal være i 90 graders vinkel.

Øvelse 2: Tuck jumps
10 gentagelser af 3 set. Hop så højt og eksplosivt du kan. Tag benene op under dig.

Øvelse 3_ Partner row
5 – 10 gentagelser a 3 set hvor I skiftes undervejs. Læg dig på ryggen med armene låst i 90 graders vinkel og bøj let i benene, så du kan stemme fra med hælene. Stå med hoftebreddes afstand med let for overbøjning og lige ryg. Saml skulderbladene, tag fat i din partners arme og træk albuerne bagud, uden at tage dem ud til siden.

Lad dig guide af ELLEfit-træner Joanna Scharlett i videoen herunder, som er video nummer fem i rækken af ELLEs nye træningsvideoer:

NB: Find alle vores ELLEf-fit videoer samlet HER

Følg ELLEs sundhedsprofil @ELLEsundhed på Instagram, hvor du kan finde alle ELLEfit træningsvideoer. Vi tilføjer en ny video hver uge, som du kan gemme i dit Instagram-arktiv med 'bogmærke-funktionen', så du altid har ugens øvelser lige ved hånden, når du står i træningscenteret. ELLEfit er ELLE-redaktionens nyeste træningstiltag, hvor vi hver uge deler en træningsvideo med tre øvelser, som du kan lade dig selv og din træning inspirere af. ELLEfit er lavet i samarbejde med en række sponsorer inden for træning og sundhed, som alle vil bidrage med brugbare tips inden for sundhed og træning, herunder sund mad, skønhedsprodukter til en aktiv livsstil, træningstøj og kosttilskud. ELLEfits 5 samarbejdspartnere er Kildevæld, Vichy, adidas, Urtekram og Puori. Stay tuned!