ELLEfit - Træningsvideo 24
Foto: ELLE Danmark
Annonce

ELLEfit - Træningsvideo 24

af Annonce 5/01/2018
Nyt år, nye træningsvaner! Tag din bedste trænings-buddy under armen og start det nye år med årets første ELLEfit-video....
2018 er sparket igang, og for de fleste betyder det også, at der er (igen) er fokus på træningen. Hvad enten du er vant til at træne, eller at træning er en del af dit nytårsforsæt for 2018, så er ugens 3 træningsøvelser fra ELLEfit-teamet noget for dig. Alle øvelserne skal gentages 10 gange med 3 set pr. arm.

Øvelse 1: Træk med elastik: Stil dig med det ene ben lidt foran det andet. Tag fat om elastikken og træk tilbage, mens du twister lidt i håndleddet. Din albue skal gå lige tilbage i 90 grader. Spænd godt i coren.

Øvelse 2: Øvelse for baglår og balder: Placer elastikken på dit ene underben og under foden på dit andet ben. Løft foden fra jorden og skub benet bagud med kontrol. Pas på du ikke kommer til at læne dig for meget frem.

Øvelse 3: Lunge med knæløft: Gå ud i en skrå lunge og træk derefter knæet op, mens du stiller dig på tæerne på den fod, der er på jorden. Sørg for at holde foden i luften strakt.

Så tag din bedste træningsbuddy i hånden og bevæg jer enten udendørs eller ind i et fitnesscenter med en elastik i hånden, og kast dig over ugens 3 øvelser, som vores ELLEfit-træner Joanna Scharlett og ELLEs Health Editor Stephanie Bang guider til herunder:
NB: Find alle vores ELLEfit videoer samlet HER Psst...! Følg ELLEs sundhedsprofil @ELLEsundhed på Instagram, hvor du kan finde alle ELLEfit træningsvideoer. Vi tilføjer en ny video hver uge, som du kan gemme i dit Instagram-arkiv med 'bogmærke-funktionen', så du altid har ugens øvelser lige ved hånden, når du skal træne. ELLEfit er ELLE-redaktionens nyeste træningstiltag, hvor vi hver uge deler en træningsvideo med tre øvelser, som du kan lade dig selv og din træning inspirere af. ELLEfit er lavet i samarbejde med en række sponsorer inden for træning og sundhed, som alle vil bidrage med brugbare tips inden for sundhed og træning, herunder sund mad, skønhedsprodukter til en aktiv livsstil, træningstøj og kosttilskud. ELLEfits 5 samarbejdspartnere er Kildevæld, Vichy, adidas, Urtekram og Puori. Stay tuned!