ELLEfit - Træningsvideo 22
Annonce

ELLEfit - Træningsvideo 22

af Annonce 8/12/2017
Står der julefrokost på programmet denne weekend? Kom godt fra start med en tur i træningscenteret og disse 3 øvelser, som ugens ELLEfit-video byder på...

Kickstart weekenden med en tur i træningscenteret eller i stuen i selskab med disse 3 øvelser, som ELLEs Health Editor Stephanie Bang og vores ELLEfit-træner Joanna Scharlett har sammensat til dig i ugens ELLEfit-video.

Øvelse 3: Bred push up: 10 gentagelser af 3 set

Stå i en høj planke med godt spænd i din core. Placer skiftevis din ene hånd skråt væk fra dig selv og gå så langt ned i en bred push up som du kan, og gå tilbage til planken.

Øvelse 2: Sideplanke med twist: 10 gentagelser af 4 set

Læg dig på din ene underarm, placer dine fødder ovenpå hinanden og løft dig op i en sideplanke. Brug din modsatte arm til at twiste overkroppen ind under dig selv og løft derefter hånden lige op i luften, mens du twister tilbage til din sideplanke. Spænd godt i coren for at holde balancen. Lav 2 runder af 10 gentagelser på hver arm.

Øvelse 3: Skulderbro: 10 gentagelser af 3 set

Sæt dig op af en bænk og placer skuldrene på kanten. Sæt dine fødder tæt ind mod dig selv og løft dig op i en vandret linje med fødderne placeret i jorden og uden at røre jorden med balderne.

Lad dig guide af ELLEfit-træner Joanna Scharlett og ELLEs Health Editor Stephanie Bang i videoen herunder:

NB: Find alle vores ELLEfit videoer samlet HER Psst...! Følg ELLEs sundhedsprofil @ELLEsundhed på Instagram, hvor du kan finde alle ELLEfit træningsvideoer. Vi tilføjer en ny video hver uge, som du kan gemme i dit Instagram-arkiv med 'bogmærke-funktionen', så du altid har ugens øvelser lige ved hånden, når du skal træne. ELLEfit er ELLE-redaktionens nyeste træningstiltag, hvor vi hver uge deler en træningsvideo med tre øvelser, som du kan lade dig selv og din træning inspirere af. ELLEfit er lavet i samarbejde med en række sponsorer inden for træning og sundhed, som alle vil bidrage med brugbare tips inden for sundhed og træning, herunder sund mad, skønhedsprodukter til en aktiv livsstil, træningstøj og kosttilskud. ELLEfits 5 samarbejdspartnere er Kildevæld, Vichy, adidas, Urtekram og Puori. Stay tuned!