ELLEfit - Træningsvideo 2
Annonce

ELLEfit - Træningsvideo 2

af Annonce 26/04/2017
Vores nye træningsunivers ELLEfit er for alvor kommet igang, og vi er nu klar med den anden træningsvideo i rækken. Denne gang er der særligt fokus på ben, arme og mave, og i videoen nedenfor finder du en videoguide til 3 øvelser, du nemt kan kopiere derhjemme...

For nyligt lød startskuddet til vores nye hjertebarn på ELLE-redaktionen: træningsuniverset ELLEfit, hvor ELLEs ELLEfit-team hver mandag mødes til en effektiv træning styret af holdets træner Joanna Scharlett.

Under vores første træningssession var der fokus på core-øvelser, som særligt stykrer mavemuskulaturen, og i vores anden træningssession var turen kommet til ben, mave og arme.

Vi lavede derfor blandt andet jump squats, som ikke kun træner dine ben, men også er en øvelse, der får pulsen til at stige. Derudover stod træningen på triceps push ups, som styrker arme, bryst og mave og sit ups med medicinbold, der er en god partner-øvelse, som toner både mave og ryg.

Med andre ord, så havde vi fokus på ben, arme og mave under vores anden ELLEfit-træning, og hvordan du laver de tre nævnte øvelser, kan du se i videoen herunder, som er video nummer to i rækken af ELLEs nye træningsvideoer.

Find alle vores ELLEf-fit videoer samlet HER

Lad dig guide af ELLEfit-træner Joanna Scharlett her:

Følg ELLEs sundhedsprofil @ELLEsundhed på Instagram, hvor du kan finde alle ELLEfit træningsvideoer. Vi tilføjer en ny video hver uge, som du kan gemme i dit Instagram-arktiv med 'bogmærke-funktionen', så du altid har ugens øvelser lige ved hånden, når du står i træningscenteret. ELLEfit er ELLE-redaktionens nyeste træningstiltag, hvor vi hver uge deler en træningsvideo med tre øvelser, som du kan lade dig selv og din træning inspirere af. ELLEfit er lavet i samarbejde med en række sponsorer inden for træning og sundhed, som alle vil bidrage med brugbare tips inden for sundhed og træning, herunder sund mad, skønhedsprodukter til en aktiv livsstil, træningstøj og kosttilskud. ELLEfits 5 samarbejdspartnere er Kildevæld, Vichy, adidas, Urtekram og Puori. Stay tuned!