ELLEfit - Træningsvideo 19
Annonce

ELLEfit - Træningsvideo 19

af Annonce 14/11/2017
ELLEfit-teamet er klar med 3 nye træningsøvelser, som alle udfordrer din balance og inkluderer en klassiker inden for træning: planken. Se de 3 træningsøvelser her...
Mangler du lidt inspiration til træningscenteret og nogle øvelser, som er gode for balancen? ELLEs Health Editor, Stephanie Bang, og vores faste ELLEfit-træner Joanna Scharlett har sammensat 3 træningsøvelser, som alle udfordrer din balance. Trænings-settet består af 3 øvelser, der alle gentages 20 gange. Når alle øvelser er gennemført én gang med 20 gentagelser, gentages hele trænings-settet 2 gange yderligere, således at man i alt har gennemført de 3 øvelser 3 gange. Øvelse 1: Planke med twist og balance: Stå i en høj planke med godt spænd i coren. Twist kroppen til den ene side og løft det nederste ben, mens du rækker ud mod foden med øverste arm. Du udfordrer din balance, men styrker din core. Skift side hver gang du kommer tilbage i planken. Øvelse 2: Planke med løft: Stå i en høj planke med godt spænd i coren. Løft skiftevis den ene hånd til modsatte skulder og direkte ned langs hoften før du placerer hånden tilbage på jorden. Sørg for at holde hoften lige under hele øvelsen. Øvelse 3: Planke med bevægelse: Stå i en høj planke med godt spænd i coren. Lad skiftevis hånden mødes med modsatte fod. Sørg for at stå med dine arme i en lige linje under brystet. Lad dig guide af ELLEfit-træner Joanna Scharlett og ELLEs Health Editor Stephanie Bang i videoen herunder.

NB: Find alle vores ELLEfit videoer samlet HER

Psst...! Følg ELLEs sundhedsprofil @ELLEsundhed på Instagram, hvor du kan finde alle ELLEfit træningsvideoer. Vi tilføjer en ny video hver uge, som du kan gemme i dit Instagram-arkiv med 'bogmærke-funktionen', så du altid har ugens øvelser lige ved hånden, når du skal træne. ELLEfit er ELLE-redaktionens nyeste træningstiltag, hvor vi hver uge deler en træningsvideo med tre øvelser, som du kan lade dig selv og din træning inspirere af. ELLEfit er lavet i samarbejde med en række sponsorer inden for træning og sundhed, som alle vil bidrage med brugbare tips inden for sundhed og træning, herunder sund mad, skønhedsprodukter til en aktiv livsstil, træningstøj og kosttilskud. ELLEfits 5 samarbejdspartnere er Kildevæld, Vichy, adidas, Urtekram og Puori. Stay tuned!