ELLEfit - Træningsvideo 14
Foto: ELLE Danmark
Annonce

ELLEfit - Træningsvideo 14

af Annonce 20/10/2017
Ugens træningsvideo fra ELLEs sundhedsunivers ELLEfit er klar, og denne gang er der tale om en 3 træningsøvelser med fokus på cardio, cardio og lidt mere cardio. Er du klar til at få pulsen op? Se med i videoen...

Er du klar til en vaskeægte cardio-killer? Den næste træningsvideo fra ELLEfit er klar, og denne gang har ELLEs Health Editor, Stephanie Bang, og vores faste ELLEfit-træner Joanna Scharlett sammensat 3 træningsøvelser, som med garanti får din puls helt op.

Trænings-settet består af 3 øvelser, der alle skal laves i 45 sekunder med 15 sekunders pause mellem hver øvelse. Når alle øvelser er gennemført én gang, gentages hele trænings-settet 2 gange yderligere, således at I i alt har gennemført de 3 øvelser 3 gange.

Øvelse 1: Brede knæløft med hop

Kommentar: Lige ryg og spænd i coren. Skift ben ved hvert hop og brug armene til at holde balancen.

Øvelse 2: Krabbe dips

Kommentar: Albuerne skal gå lige tilbage og må ikke overstrækkes.

Øvelse 3: Planke mobilitet

Kommentar: Spænd i coren. Placer den ene fod ved den ene hånd og skift. Pas på du ikke hænger i lænden.

Lad dig guide af ELLEfit-træner Joanna Scharlett og ELLEs Health Editor Stephanie Bang i videoen herunder.

NB: Find alle vores ELLEfit videoer samlet HER

Psst...! Følg ELLEs sundhedsprofil @ELLEsundhed på Instagram, hvor du kan finde alle ELLEfit træningsvideoer. Vi tilføjer en ny video hver uge, som du kan gemme i dit Instagram-arkiv med 'bogmærke-funktionen', så du altid har ugens øvelser lige ved hånden, når du skal træne. ELLEfit er ELLE-redaktionens nyeste træningstiltag, hvor vi hver uge deler en træningsvideo med tre øvelser, som du kan lade dig selv og din træning inspirere af. ELLEfit er lavet i samarbejde med en række sponsorer inden for træning og sundhed, som alle vil bidrage med brugbare tips inden for sundhed og træning, herunder sund mad, skønhedsprodukter til en aktiv livsstil, træningstøj og kosttilskud. ELLEfits 5 samarbejdspartnere er Kildevæld, Vichy, adidas, Urtekram og Puori. Stay tuned!