ELLEfit - træningsvideo 13
Annonce

ELLEfit: Træningsvideo 13

af Annonce 17/10/2017
Så er der ny træningsvideo fra ELLEs Health Editor Stephanie Bang og ELLEfit-universets faste træner Joanna Scharlett. Du kan både lave øvelserne alene som en del af en workout eller løbetur eller sammen med din bedste træningsmakker - hvem udfordrer du?

ELLEs faste træningsunivers ELLEfit med Health Editor Stephanie Bang og ELLEfit-træner Joanna Scharlett i spidsen, udfordrer dig i denne uge til at fokusere lidt ekstra på lår, arme og maven.

Stephanie og Joanna har sammensat et trænings-set af 3 øvelser, som du både kan lave alene derhjemme eller i fitnesscenteret, eller sammen med din trænings-buddy, så I kan udfordre og motivere hinanden.

Trænings-settet består af 3 øvelser, der alle skal laves i 45 sekunder med 15 sekunders pause mellem hver øvelse. Når alle øvelser er gennemført én gang, gentages hele trænings-settet 2 gange yderligere, således at I i alt har gennemført de 3 øvelser 3 gange.

Øvelse 1: Squatjump med kryds

Ved squat: Lige ryg, vægten på hælene spænd i coren og lad knæene gå en smule til siden, når du går ned. Kryds benene skiftevis ved hvert hop.

Øvelse 2: Armbøjning med stræk

Spænd i coren og hold albuerne ind til kroppen, så du går lige ned i din armbøjning. Hold ryggen lige når du går tilbage og løft knæene et par centimeter fra jorden.

Øvelse 3: Liggende maveøvelse

Armene ud til siden og hold skuldrene i jorden. Kan også laves med benene i 90 graders vinkel.

Lad dig guide af ELLEfit-træner Joanna Scharlett og ELLEs Health Editor Stephanie Bang i videoen herunder.

NB: Find alle vores ELLEfit videoer samlet HER

Psst...! Følg ELLEs sundhedsprofil @ELLEsundhed på Instagram, hvor du kan finde alle ELLEfit træningsvideoer. Vi tilføjer en ny video hver uge, som du kan gemme i dit Instagram-arkiv med 'bogmærke-funktionen', så du altid har ugens øvelser lige ved hånden, når du skal træne. ELLEfit er ELLE-redaktionens nyeste træningstiltag, hvor vi hver uge deler en træningsvideo med tre øvelser, som du kan lade dig selv og din træning inspirere af. ELLEfit er lavet i samarbejde med en række sponsorer inden for træning og sundhed, som alle vil bidrage med brugbare tips inden for sundhed og træning, herunder sund mad, skønhedsprodukter til en aktiv livsstil, træningstøj og kosttilskud. ELLEfits 5 samarbejdspartnere er Kildevæld, Vichy, adidas, Urtekram og Puori. Stay tuned!