Annonce

ELLEfit - Træningsvideo 12

af annonce 6/10/2017
Ugens træningsvideo fra ELLEs sundhedsunivers ELLEfit er klar, og denne gang kræver det et godt opspænd i coren at følge med. Hvem udfordrer du til workout denne uge?

ELLEs faste træningsunivers ELLEfit med Health Editor Stephanie Bang og ELLEfit-træner Joanna Scharlett i spidsen, udfordrer dig i denne uge til at stramme op i coren - for selvom bikini-sæsonen er overstået er der ingen undskyldning for at give slip på mavemusklerne!

Stephanie og Joanna har igen sammensat et trænings-set, som du både kan lave alene derhjemme eller i fitnesscenteret - eller sammen med din trænings-buddy, så I kan udfordre og motivere hinanden.

I kan både lave øvelserne som en del af en workout eller undervejs på løbeturen for at gøre den lidt sjovere og mere krævende. Hvem udfordrer du i denne uge?

Trænings-settet består af 3 øvelser, der alle skal laves i 45 sekunder med 15 sekunders pause mellem hver øvelse. Når alle øvelser er gennemført én gang, gentages hele trænings-settet 2 gange yderligere, således at I i alt har gennemført de 3 øvelser 3 gange.

Øvelse 1: Squat med træk til modsatte side

Hold ryggen lige, når du squatter, fordel vægten på hælene spænd i coren og lad knæene gå en smule til siden, når du går ned. Træk skiftevis modsatte albue til modsatte knæ.

Øvelse 2: Planke med hop

Hold et godt spænd i coren. Hop skiftevis til hver side med samlede ben.

Øvelse 3: Siddende ab-bike

Brystet frem, lige ryg og spænd i coren. Modsatte albue til modsatte knæ.

Lad dig guide af ELLEfit-træner Joanna Scharlett og ELLEs Health Editor Stephanie Bang i videoen herunder.

NB: Find alle vores ELLEfit videoer samlet HER

Psst...! Følg ELLEs sundhedsprofil @ELLEsundhed på Instagram, hvor du kan finde alle ELLEfit træningsvideoer. Vi tilføjer en ny video hver uge, som du kan gemme i dit Instagram-arkiv med 'bogmærke-funktionen', så du altid har ugens øvelser lige ved hånden, når du skal træne. ELLEfit er ELLE-redaktionens nyeste træningstiltag, hvor vi hver uge deler en træningsvideo med tre øvelser, som du kan lade dig selv og din træning inspirere af. ELLEfit er lavet i samarbejde med en række sponsorer inden for træning og sundhed, som alle vil bidrage med brugbare tips inden for sundhed og træning, herunder sund mad, skønhedsprodukter til en aktiv livsstil, træningstøj og kosttilskud. ELLEfits 5 samarbejdspartnere er Kildevæld, Vichy, adidas, Urtekram og Puori. Stay tuned!