Annonce

ELLEfit - Træningsvideo 10

af annonce 20/09/2017
Ugens træningsvideo fra ELLEs sundhedsunivers ELLEfit er klar, og denne gang er der tale om en stærk partner workout med fokus på baller og arme. Hvem udfordrer du til workout denne uge?

ELLEs faste træningunivers ELLEfit med Health Editor Stephanie Bang og ELLEfit-træner Joanna Scharlett i spidsen, er tilbage for fuld styrke og er klar til at motivere dig til et fit og stærkt efterår.

Denne uge fortsætter vi den sociale træningsstil med endnu en partner-workout, hvor det eneste du skal bruge er en trænings-buddy, da øvelserne kræver, at man er to - og de er lige til at kopiere!

I kan både lave øvelserne som en del af en workout eller undervejs på løbeturen for at gøre den lidt sjovere og mere krævende. Hvem udfordrer du i denne uge?

Træningssettet består af 3 øvelser, der alle skal laves i 45 sekunder med 15 sekunders pause mellem hver øvelse. Når alle øvelser er gennemført én gang, gentages hele træningssettet 2 gange yderligere, således at I i alt har gennemført de 3 øvelser 3 gange.

Øvelse 1: Wall sit med triceps

Pres vægten mod hinandens ryg for at holde balancen. Knæene må ikke gå udover jeres fødder. Giv skiftevis vandflasken til hinanden over hovedet.

Øvelse 2: Squat og armbøjning

Lav skiftevis to armbøjninger mens den anden sidder i squat. Brystkassen frem, knæene lidt ud og spænd i coren.

Øvelse 3: Planke og knæløft

Bred afstand mellem benene i planken. Sørg for lænden er lige og spændt.

Lad dig guide af ELLEfit-træner Joanna Scharlett og ELLEs Health Editor Stephanie Bang i videoen herunder.

NB: Find alle vores ELLEfit videoer samlet HER

Psst...! Følg ELLEs sundhedsprofil @ELLEsundhed på Instagram, hvor du kan finde alle ELLEfit træningsvideoer. Vi tilføjer en ny video hver uge, som du kan gemme i dit Instagram-arktiv med 'bogmærke-funktionen', så du altid har ugens øvelser lige ved hånden, når du skal træne. ELLEfit er ELLE-redaktionens nyeste træningstiltag, hvor vi hver uge deler en træningsvideo med tre øvelser, som du kan lade dig selv og din træning inspirere af. ELLEfit er lavet i samarbejde med en række sponsorer inden for træning og sundhed, som alle vil bidrage med brugbare tips inden for sundhed og træning, herunder sund mad, skønhedsprodukter til en aktiv livsstil, træningstøj og kosttilskud. ELLEfits 5 samarbejdspartnere er Kildevæld, Vichy, adidas, Urtekram og Puori. Stay tuned!