

Acai: Derfor skal du spise det
Det er egentlig ikke en nyhed, for Acai-bæret har været hot i USA i mange år. Alligevel er det først for alvor blev folkespise indenfor den seneste tid.
Mange kender måske Acai-esktrakter fra cremer og ansigtsolier, blandt andet fra Rudolph Cares skønne produkter. Men nu er det tid til at få flere Acai-bær ind i sin hverdagskost, for listen over dets sunde egenskaber er alenlang.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Det er både sprængfyldt med vitaminer og mineraler og indeholder desuden både omega-6- og omega-9-fedtsyrer, som blandt andet hjælper mod hudproblemer og diabetes, men som kan være farlige at tage i tabletform, fordi en for høj dosis kan have den modsatte effekt. Endnu en grund til at få sine omega-fedtsyrer i form af Acai-bær.
Bedre end rødvin
Acai-bær indeholder også antioxidanten antocyanin, som blandt andet beskytter mod hjertekarsygdomme. Samme antioxidant finder man i rødvin, men Acai-bær indeholder mere end ti gange så meget!
Som om, det ikke skulle være nok, har undersøgelser vist, at Acai-bær i nogle tilfælde angriber kræftceller og dermed har en positiv virkning på blandt andre Leukæmipatienter.
På grund af den høje mængde antioxidanter skal Acai-bær spises friske, og ellers skal de fryses ned, med det samme de plukkes. I Danmark er vi derfor nødt til at få vores Acai-fix i form af frosne bær, men så er de også perfekte til at komme i en smoothie.
Vores Acai-favorit:
Mangler du inspiration til, hvordan du kan spise Acai, anbefaler vi et smut forbi Unplugged Juice, hvor de netop har introduceret en Acai-morgenmad med müesli, frugt og Acai-puré. Så starter du din dag på den gode måde! Mums!
Sponsoreret indhold
ELLE anbefaler


Makeupartisten guider: Bryntricket alle burde kende

Prinsesse Kate af Wales viser det pæneste pandehår, vi længe har set

Lave støvler og ulden cardigan: Ugens bedste budgetfund

Shoppegalleri: 12 cool støvler til din efterårsgarderobe
