Foto: PR
Annonce

5 drinks du Absolut må lave til World Pride Week

Af ELLE Native, Annonce for Absolut Vodka 9/08/2021
Skal du fejre World Pride Week fra 12. - 22. august? Så læs med her, hvor vi giver dig drinksopskrifterne, der får din private Pride-fest til at peake.

Få ting er mere festlige og farverige end den årlige Pride Week, og det er en begivenhed, der kalder på at blive fejret med kulørte drinks i lange baner. Ikke blot fordi der er kærlighed i luften, kulørte pailletter og fjer over alt, men også fordi Priden er meget mere end blot en parade. Det er en markering af retten til forskellighed, en hyldest til rummelighed og et udtryk for inklusion og plads til alle i vores samfund – uanset køn, alder, etnicitet og seksuel overbevisning og præference.

I år finder World Pride Week sted fra 12. – 22. august. Ugen er en mangfoldig menneskerettighedsfestival med trygge rum og rammer, hvor mennesker kan udtrykke sig frit, og hvor LGBTQIA+ miljøet fester på et seriøst fundament. Og selvom afsættet er seriøst og uhyre vigtigt, er det ikke ensbetydende med, at festen bliver mindre. Tvært imod.

Så hvorfor ikke hoppe med på pridebølgen og fejre festlighederne til World Pride Week og LGBTQIA+ agendaen, med ligeså festlige drinks baseret på den absolut mest pride-pro vodka og lave farvestrålende drinks med fierce navne som Ginger Queen Realness og Drippin' Blushin' Russian?

Foto: PR

Absolut Vodka har støttet LGBTQIA+ miljøet siden 1979, fordi det er en kerneværdi for Absolut at fejre og hylde mangfoldighed, kreativitet og dem som tør at være sig selv.

I 2008 – 30-års jubilæet for regnbueflaget – lancerede Absolut Vodka en special edition af den klassiske vodka med navnet Absolut Rainbow som en hyldest til kærlighed, accept og mod. Designet på flasken er skabt af LGBTQIA+ kunstneren Gilbert Baker, som var en af de originale kræfter bag det ikoniske regnbueflag fra 1978.

I galleriet nedenfor har vi samlet fem drinks baseret på Absoluts Vodka, som du let kan mikse derhjemme til din private Pride-fest.