11 sjove og effektive måder at forbrænde 300 kalorier på

Foto: Instagram @victoriassecret

Sommerferie betyder for de fleste af os sol, strand, god mad og selvfølgelig afslapning. Men har din sommerferie også sat sig lidt for meget på sidebenene efter lækker grillmad, is og knap så meget motion?

Så er du bestemt ikke den eneste, og hvis du gerne vil smide de ekstra sommerferiekilo, så findes der heldigvis flere forskellige effektive og sjove måder at forbrænde overflødige kilo på. 

Læs også: Kom med til adidas Runners Race Copenhagen

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at intens cardiotræning, som for eksempel intervalløb, er en af de mest effektive motionsformer til hurtigt at forbrænde en god portion kalorier og fedt.

Men fortvivl ikke, hvis du ikke er typen, der hopper i løbeskoene og spæner ud ad landevejen, for der findes flere forskellige og sjove motionsformer, så du kan smide de ekstra sommerferiekilo. Både for dig, der gerne vil hoppe i træningstøjet og for dig som ikke vil.

Hvis du gerne vil forbrænde 300 kalorier, hvilket ca. svarer til en Magnum-is, så kan du,  ifølge Popsugar, f.eks. vælge at træne med kettlebell i 15 minutter eller hoppe i sjippetov i 28 minutter. Hvis du er mere til de alternative motionsformer, så kan du ifølge Glamourmagazine istedet power-shoppe i 90 minutter eller sove i 6 timer og stadig forbrænde de samme 300 kalorier - hvilken motionsform du så vælger, ja der er helt op til dig. 

I galleriet har vi samlet et overblik over, hvor lang tid du skal bruge på de 11 forskellige motionsformer og aktiviteter, før du har forbrændt 300 kalorier.

11 sjove og effektive måder at forbrænde 300 kalorier på

Psst... Kunne du godt tænke dig tips og inspiration til en sund og lækker kost? Så følg ELLE Sundhed på Instagram lige her! 

 

Relaterede artikler