Annonce

Styrk din hud med de rette produkter - som træning styrker kroppen

af Aller Creative Studio, annonce for ZO Skin Health 20/01/2020
Årets første måneder er kendte for at være fyldt med ambitioner om at skrue op for både kål og kettlebells - fordi alle og enhver ved, at træning er godt for både din krops udseende og velvære. Men hvad med din hud? Tænk hvis du på samme måde kunne styrke dens indre og ydre ved hjælp af den helt rette hudplejerutine. Måske er den tanke slet ikke så urealistisk...

Først på året kan dine ambitioner om en sund start og mere træning garanteret tælles i flæng. Og måske er du faktisk en af dem, der gennemfører og spurter løs i årets første måneder, for derefter at gøre det til en god vane, der holder uge efter uge, år efter år.

Men hvad med din hud?

På samme måde som din krop skal den passes på, tages vare om og behandles helt rigtigt for at tage sig bedst ud. Og det helt rigtige hudplejeprogram kan faktisk styrke din hud, præcis som træning og kost styrker kroppen.

ZO Skin Health er et LA-baseret hudplejemærke, hvis hovedmission er at genskabe hudens sundhed. For sagen er den, at hvis huden ikke er sund, er hudplejen ikke meget værd, ifølge den verdensanerkendte hudplejeekspert bag mærket Dr. Zein Obagi.

ZO Skin Health, der er et af USA's største cosmeceutical brands (aka. kosmetiske produkter med bioaktive/farmaceutiske ingredienser), har den filosofi at hudens sundhed skal genskabes og vejen til at gøre huden klar er med deres usædvanlige potente og effektive hudplejeprodukter.

Den norske fitnesscenter-ejer og personlige træner Annema Refsnes sværger til produkterne fra ZO Skin Health, fordi den helt rette produktsammensætning gør det samme for hendes hud, som den helt rette træning gør for hendes krop og velvære.

"ZO's hudplejeprogram styrker min hud, præcis som træning styrker kroppen. På samme måde som musklerne skal tilpasse sig belastning, skal min hud også tilpasse sig de produkter, jeg smører på den. Træning og smuk hud går lidt hånd i hånd – træning øger cirkulationen i huden og frigiver endorfiner, der gør dig glad," fortæller Annema Refsnes.

ZO Skin Health er et hudplejemærke med potente formler, hvilket forklarer, hvorfor produkterne kun sælges på klinikker, der har en læge tilknyttet. Du skal nemlig rådgives korrekt for at opnå det bedste resultat, som så nok også vil imponere dig. Resultaterne taler nemlig for sig selv. På blot 4 uger kan du se en markant forskel og efter 8 uger, har du en transformeret hud.

”Det er virkelig mit indtryk, at hvis du først har fundet din hudplejerutine med ZO Skin Health, så sværger du til den. Så er du nemlig på rette spor for den mest optimale hud, du kan få”, siger ELLEs skønhedsredaktør Anne P.

Der er et par ting, der rent grundlæggende er fundamentet for ZO Skin Healths hudplejefilosofi:

Rens, exfoliering samt toning er de tre gennemgående og bærende elementer, men du skal også love troskab til at bruge spf. Og her taler vi hver eneste dag, året rundt. Men som med så meget andet, er det ikke så svært at huske, når først man begynder at se resultater. Lidt ligesom løbeturene, mavebøjningerne og squatsene. Se den helt rigtige hudplejerutine som fitness for huden - for det er jo der, resultaterne dukker op.

ZO Skin Health-forhandlerklinikkerne kan skræddersy et program til dig, så du får den optimale virkning til lige præcis din hud. Find din nærmeste hudklinik med ZO Skin Health-produkter HER.

Lige nu udlodder vi fire ZO Skin Health-produkter på ELLEs Instagram. Deltag HER.