Kylee Heath: Stjernestøv i håret
FOTO: PR
Hårtips

Stjernefrisør Kylee Heath: "Her er den største fejl, kvinder udsætter deres hår for"

af Anne P 28/08/2018
Kylee Heath er stjernernes faste frisør, og gavmild med tips & tricks - heldigvis....
Kylee Heath er bosat i Californien, og frisør til fingerspidsene. Selv samme fingerspidser sætter nemlig jævnligt hår på mega-stjerner så som Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Sarah Paulson, Kirsten Steward og Margot Robbie for bare at nævne et par stykker. Ergo har hun pænt meget tjek på hår, og derfor stillede ELLEs Beauty Director Anne P. hende nogle spørgsmål om hår og hendes samarbejde med & Other Stories nye hårproduktlinje, i håb om der kunne falde nogle gode tips og lidt stjernstøv.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvad er den bedste måde at bruge jeres Volumen-pudder? Jeg kan godt lide at bruge den på lidt forskellige måder. Jeg inddeler håret i mindre sektioner på toppen af hovedet (hvor du jo i virkeligheden gerne vil have volumen) og sprayer forsigtigt alt imens du holder sprayen 5-6 cm væk. Inddel håret i lidt flere sektioner og spray som du synes du har brug for det, og så rod lidt op i det. Har du fundet et godt trick, imens du har brugt Volumen-pudder? Hvis mit hår føles alt for blødt, kan jeg godt lide at løfte alt hår til en side og spraye det let imens jeg ligesom langsomt giver slip på det, så der kommer lidt produkt imellem hårstråene. Og så gør jeg selvfølglig det samme på den anden side. Det vil give håret lidt tekstur og fylde. Hvordan produktet sprayes ud ved hvert pump hjælper virkelig med fordelingen.
Foto: PR
Kylee Heath: Stjernestøv i håret
Hvilket produkt tror du bliver et hit i Danmark? Volumen pudderen er et must-have for alle hårtyper og er faktisk særligt god til blond og/eller fint hår. Den giver virkelig fylde. ’The Scalp scrub’ er virkelig også fantastisk da den giver volumen, men samtidig også giver fugt til håret og nærer hovedbunden hvis den er tør. ’The Thickening Cream’ er rigtig god fordi den beskytter håret imod varme fra føntørre og varmejern, minimerer elektrisk hår og giver fylde. Mange er bange for at bruge balsam, fordi de frygter at håret klasker. Har du nogen gode råd? ‘The Fullness Shampoo og Conditioner’ er rigtig gode fordi ikke alene hjælper de med volumen men produkterne tynger heller ikke håret. Jeg synes det er rigtig vigtigt at bruge balsam. Bare put det i håret fra cirka øret og ned til spidserne og så sørg naturligvis for at skylde det helt ud. Hvad er den største fejl du ser, at kvinder kan gøre ved deres hår? Det er når kvinder farver deres hår for meget og bruger glattejern og krøllejern hver dag. Det er alt for hårdt for håret og netop derfor er det vigtigt at bruge hårkur og gode balsam, samt at bruge varmebeskyttelse til håret. Begge styling cremer fra serien har varmebeskyttelse i sig og beskytter desuden også imod forurening. Jeg elsker faktisk hele vores ’Restore’ serie, og vil foreslå at man bruger den hver anden uge.
Foto: PR
Kylee Heath: Stjernestøv i håret
Hvilket produkt har overrasket dig mest? Av, den er svær. ’Fullness Shampoo og Conditioner’ måske? Jeg elsker nemlig hvordan de slet ikke tørrer mit hår ud. Jeg synes ofte at så mange volumen shampoo og conditioner er så fokuseret på at tilføje volumen til håret at de helt glemmer og at tilføre næring til håret. Disse efterlod mit håret hydreret og med god volumen. Ud af alle produktserierne, hvilket produkt er så din personlige favorit? Jeg kan bedst lide at lade mit hår lufttørre. Jeg giver mit hår lidt ’Blowout lotion’ imens det stadig er fugtigt og så sprayer jeg med ’Beach Spray’. Som håret tørrer krammer jeg det lidt i totter og snoer det lidt rundt. Når det så er helt tørt, så sprayer jeg lidt mere Beach Spray. Men jeg elsker også ’Scalp Scrub’ og ’Leave-in masken’. Jeg bruger ’scalp Scrub’ hver anden uge. Og så elsker jeg at putte ’Leave-in masken’ i mit hår og flette det og sove med det.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her