Foto: Mette Boesgaard
Skønhed

Smukke illustrationer fra makeup'en ved Dansk Design Talent

af Laura Marie Gotthardt 23/10/2015
Maybelline forskønnede Dansk Design Talent 2015, og i makeup'en backstage sad kunstner Mette Boesgaard og skabte smukke illustrationer af de forskellige looks - læs mere om makeup'en og se illustrationerne her!

Det var Maybellines hold anført af key makeup artist og cool cat Marie Thomsen, som svingede pensler og udviste kreativitet i makeup'en backstage til Dansk Design Talent 2015. Med var også illustrator Mette Boesgaard, som svingede blyant og kulstift i takt med, at de forskellige looks blev skabt. Det kom der fire smukke illustrationer ud af. Læs mere om de forskellige looks og se illustrationerne lige her!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Dansk Design Talent: 4 hurtige til Navneløs

Nicholas Nybro x Saint Cava

Husker du 90’ernes white parties? Ghetto gold og fletninger? Glossy makeup og frugtplukker dans? Key makeup artist Marie Thomsens opgave var ikke bare nostalgisk – den lå også lige til højrebenet for en artist, der altid sværmer for den lækre hud og et spræl af undergrund. ”Nicholas’ kollektion består af forskellige materialer, som alle har den hvide farve til fælles. Den renhed har jeg overført til makeuppen som er minimalistisk med fokus på smuk hud, beige i forskellige nuancer på øjne, læber og som kontur – og så masser af ’shine’ lavet med gloss placeret strategiske steder. Enkelte effekter i form af hvid tape ses på brynene som en direkte reference til ‘brow cuts’.”

Tatiana Andersen Camre x Anya

Looket er lige dele Ziggy Stardust og Tal R’s grafiske værker – og resultatet giver indtryk af en moderne glamazone, der kan vinde både en ’dance off’ og hjerterne på Københavns cool club kids. ”For at understøtte Tatianas smukke, farverige prints og skabe lidt vildskab, valgte vi at lave vores version af en moderne tribal maske. Jeg var blandt andet meget inspireret af nogle af Tal R’s grafiske billeder og lysrefleksioner, som når man kigger igennem krystaller. Looket er stærkt, smukt og dramatisk på en og samme tid.” Vildskab har aldrig været så kulørt – og så klædelig.

Læs også: ELLE-redaktionen tester: Hvilken mascara skal man vælge?

Tonsure x Scarlet Pleasure

Mænd når de er allermest lækre: umiddelbare og med en underspillet grooming. Marie Thomsen skar ind til benet, og fjernede alle unødvendige virkemidler: Tonsures look skulle mest af alt minde om en fyr, der er vågnet om morgenen og bare har kørt en hånd gennem håret. ”Vi ville skabe den mand, som alle kvinder vil have: naturlig og maskulin. Vi har groomet let, så huden ser helt naturlig ud. Der er brugt et minimum af makeup, og jeg har fokuseret på en sund og levende hud med glød og perfekte ’skønhedsfejl’.”

Maikel Tawadros x Navnløs

At Marie Thomsen har en stor kærlighed til grungen fornægter sig ikke, når man ser det stærke look, hun har skabt til Maikel Tawadros’ kollektion. Rock n’ roll øjne er indrammet af en smudgy sort khôl og mørke negle, mens hudens perfektion udgør en fashionabel kontrast. ”Til Maikels kollektion vil vi understøtte hans designs’ rå stil. Det gør vi med fokus på øjnene, fløjls perfekt hud og 'ʹkissable lips’. Der bruges masser af sort khôl, som gerne må være lidt udtværet under øjnene. Huden skal se perfekt og fløjlslækker ud, med en anelse rosen kinder – for denne rock chick er vild men stadig lækker og velplejet.” Courtney Love har ikke levet forgæves.

Læs også: Se vinderen af Dansk Design Talent - og kom med backstage!

Se de fine illustrationer lavet af Mette Boesgaard og backstagebilleder taget af Luka Roné fra makeup'en i galleriet.

Psst...klik på pilene eller 'swipe' dig igennem, hvis du sidder med mobil eller tablet.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her