Westman Atelier limited edition
Foto: PR
Skønhed

Skønhedsredaktionen: 5 produkter, du skal gå efter i december

Af Maria Frederikke Munch Thorgaard & Julie Kraase Brandt 8/12/2021
Julen er lige om hjørnet. ELLEs skønhedsredaktion, Maria Frederikke Munch Thorgaard og Julie Kraase Brandt, har samlet 5 decembernyheder, der godt må ligge under træet.

Fra hudpleje til hårpleje, makeup og parfumer. Hver måned bliver der lanceret hundredvis af skønhedsprodukter. Det kan være svært at finde hoved og hale i dem alle.

Derfor har ELLEs skønhedsredaktion, Maria Frederikke Munch Thorgaard og Julie Kraase Brandt, udpeget 5 af de bedste.
 

Blandt decemberfavoritterne finder du både et genialt hårprodukt, der både virker som shampoo og hårkur, en af markedets bedste bodylotions i særlig fin emballage og en duft, der leder tankerne mod gamle Hollywood-hoteller. 

Er du blevet mere nysgerrig på, hvad ELLEs skønhedsredaktion vil anbefale til dit beautyskab, så kig med herunder.

Vaske-maske

Det ligner en maske, men er faktisk en kombination af rensende shampoo, der suger fedtstof fra hovedbun den, og pleje, der tager sig af længderne imens. Ret smart og en god støtte til din normale shampoo. Massér den ind i vådt hår med fokus på hovedbunden, og skyl ud som en shampoo. Håret får et kærkomment løft.

’Specifique Weekend Purifying Cleansing Clay’, Kérastase, 250 ml, 372 kr. Kan købes her

Foto: PR
Kerastase Clay Mask

Dyb og dekadent 

Med inspiration fra gamle, atmosfærefyldte Hollywood-hoteller har Raaws Trice Angie Christiansen skabt   en unisex-duft med noter af bl.a. patchouli, tobaksblade, bergamot og vanilje. Dyb, varm og dekadent. 
 

’Room 64’, eau de parfum, Raaw by Trice, 50 ml, 750 kr. Kan købes her

Foto: PR
Room 64 Raaw by Trice

Røde læber a la Reese Witherspoon

Makeupartist Gucci Westmans første læbestiftpalet blev skabt, fordi hun manglede den helt rigtige røde til Reese Witherspoon. Mon ikke også hun vil elske den nye palet, der bliver lanceret sammen med en ny nuance af den geniale highlighter på stick? Vi er i hvert fald meget begejstrede for begge. 
 

’The Gift Edition’, læbestiftpalet og highlighter, Westman Atelier, 1.060 kr. Kan købes her

Foto: PR
Westman Atelier limited edition

Creme de la creme

Det er ikke uden grund, at amerikanske Kiehl’s’ bodylotion er så hypet som den er. Den gennemfugter huden og giver den et virkelig klædeligt skær. Netop nu kan den fås i en limited edition udgave, hvor emballagen er skabt af FSC-certificeret papir og dekoreret med fine juleillustrationer. 
 

'Holiday Limited Edition Creme de Corps Body Lotion', Kiehl's, 400 ml, 150 kr. Kan købes her

Foto: PR
Creme de Corps Kiehl's

Hvordan kan det lade sig gøre? 

Listen over hudforbedrende ingredienser i Karmamejus nye sera er så lang, at det er utroligt, at der overhovedet er plads til dem i flaskerne. Fælles for de tre produkter er, at de alle hydrerer huden og er parfumefri, men med naturlig planteduft fra ingredienserne. Derudover kan de hver især noget særligt: ’Clear’ er bl.a. målrettet pigmentforandringer, mens ’Shield’ henvender sig til irriteret, rødmende hud, og ’Firm’ giver glød og fremmer hudens fasthed. Brug dem individuelt, eller kombiner dem alt efter behov, og afslut med din yndlingscreme.
 

’Clear’, serum, Karmameju, 30 ml, 599 kr. Kan købes her

Foto: PR
Karmameju serum