Skønhedseksperten: Ingen rød læbestift er lige så holdbar og intens som denne
Foto: Kavian Borhani
Beautytricks

Skønhedseksperten: Ingen rød læbestift er lige så holdbar og intens som denne

af Maria Frederikke Munch 1/06/2021
Hvilke produkter og rutiner sværger en af landets mest beautykyndige og velplejede kvinder til? ELLE har besøgt indehaver af skønhedsuniverset Ara’kai Beauty, Heydi Vásquez, der både privat og professionelt er til rene, effektive skønhedsprodukter.

Heydi Vásquez er 44 år og grundlægger af Ara’kai Yoga Retreats samt skønhedsbutikken og -klinikken Ara’kai Beauty, der åbnede i september 2020.

Læs også: Skønhedseksperten: Det her produkt gør foundation unødvendig

Ara’kai Beauty tilbyder rene, effektive produkter og ansigtsbehandlinger. ELLE spurgte hende om …

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kan du beskrive din morgen- og aften-beautyrutine? Og har den ændret sig?
"Jeg har til en vis grad altid passet på min hud. Med alderen er jeg begyndt at bruge nogle lidt mere avancerede mærker. Jeg tager mig også god tid til de små ritualer, som ikke kun plejer huden, men også sindet. Mine morgen- og aftenrutiner er ens. Jeg vasker ansigtet med Damdams ’Purifying Cleanser’, der er rig på antioxidanter og let eksfolierende, så huden føles ekstra ren. Så bruger jeg Josh Rosebrooks ’Hydrating Mist’, der sørger for, at min serum kan trænge dybere ind i huden. Min dagcreme er Environs ’AVST1’, som er rig på A-vitamin. For nylig er jeg også begyndt at bruge øjencreme, fordi jeg synes, jeg kan se nogle fine linjer titte frem. Jeg er især glad for Lavidos ’Alert Eye Cream’. Om dagen bruger jeg solcreme i ansigtet, faktor 30 om vinteren og 50 om sommeren. Om aftenen bruger jeg de samme produkter igen, dog ikke solcremen."

Hvordan plejer du dit hår?
"Jeg gør egentlig ikke så meget. Jeg vasker det en-to gange om ugen med Odacités shampoobar. Jeg kan godt lide, at den skummer så meget og renser uden at udtørre håret. Fordi jeg har krøller, reder jeg kun mit hår, efter at det er blevet vasket. Derefter kommer jeg leave-in-conditioner og en stylingcreme i og lader det lufttørre. Hvis jeg har travlt eller gerne vil have det til at fylde lidt mere, bruger jeg en hårtørrer."

Læs også: De 11 største hårtrends i 2021

Hvor skyder du genvej?
"Med mine negle. Jeg elsker at lakere negle, men jeg har en tendens til at være for tidsoptimistisk, når jeg skal gøre mig klar. Jeg er derfor blevet ekspert i at lakere dem, lige inden jeg går ud ad døren, og så sørge for, at de ikke bliver ødelagt, inden jeg når frem. Jeg har lige opdaget mærket Licia Florio. Deres pensel er nem at styre, og lakken tørrer hurtigt. Det passer mig perfekt."

Hvilke tre makeupprodukter kan du ikke leve uden?
"Jeg bruger faktisk ikke så meget makeup. Jeg bruger aldrig foundation eller pudder, som dækker min hud. Jeg bruger mest blush og læbestift. Hvis jeg skal ud og gerne vil flirte, bruger jeg sort eyeliner på den våde kant og mascara. Jeg er afhængig af Notos ’Multi Benne Stain Lip & Cheek’, der giver mine kinder naturligglød. Min signaturlæbestift er Macs ’Russian Red’."

Læs også: Få hår som Meghan Markle for kun 100 kr.

Hvad er det billigste og det dyreste produkt, du bruger?
"Jeg bruger flest penge på ansigtsbehandlinger. Jeg har prøvet mange gode rundtomkring i verden. Den dyreste var hos Sulhwasoo i Korea. Den kostede omkring 2.700 kr., men jeg må indrømme, at jeg ikke var særlig imponeret over resultatet. Det billigste produkt, jeg bruger, er min lipbalm fra Salt & Stone til omkring 50 kr. Der får man meget for pengene."

Få et bedre indblik i Haydis uundværlige produkter i galleriet herunder.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her