Ny trend: Se den vilde makeup-trend, der hitter på sociale medier

Foto: Imaxtree

2021 blev året hvor mørke rander under øjnene officielt blev en skønhedstrend.

Jep! Du læste rigtigt. Sociale medier er hjemstedet for den nyeste makeup-trend, som handler om at lave falske mørke rander under øjnene, så man ser træt ud. 

Den overraskende trend skiller sig ud fra andre makeup-trends, fordi den fremhæver det, der i mange år er blevet anset som ”uperfekt.”

Indtil nu har mange dækket deres mørke rander med concealer, men nu er det (åbenbart) tid til, at vi skal vise vores poser under øjnene frem med stolthed.

For at få det populære look skal man starte med at lægge sin makeup, som man plejer. Derefter bruger man en serviet eller en vatpind til at fjerne sin foundation under øjnene. Til sidst tegner man med en contour-stick, som man blender ud - sådan lyder det fra skønhedsinfluenceren Danielle Marcan.

Læs også: Margot Robbie sværger til dette hudplejeprodukt til kun 300 kroner 

Se hende demonstrere looket her.

Udfordrer skønhedsidealer

De største influencere indenfor makeup ønsker at udfordre det polerede billede, som i mange år har fået kvinder til at se perfekte ud. De vil nu vise, at et helt normalt og til tider træt ansigt også er smukt.

På sin Instagram skriver Danielle Marcan: ”I 2021 vil jeg acceptere alle mine usikkerheder. Jeg vil endda fremhæve dem med stor selvsikkerhed.”

Læs også: Mit beautyskab: Bea Fagerholt

Mange på sociale medier elsker den nye trend, fordi de nu ikke behøver at skjule det, der i mange år har gjort dem usikre.

En Instagram-bruger skriver ”endelig en trend, jeg kan være med på,” mens en anden takker Danielle for at sætte fokus på noget, der gør mange usikre. 

Der er også flere, der er kritiske over for den nye kontroversielle makeup-trend, fordi influencerne stadig har makeup på. En af Danielles følgere skriver: ”Hvorfor fremhæve mørke rander, hvis du stadig forsøger at få perfekt hud med foundation?”

Hvad synes du om trenden? 

Skønhedsguruer er ikke de eneste, der er vilde med det naturlige look. Se 13 kendisser uden makeup i galleriet herunder. 

13 kendisser uden makeup

Relaterede artikler