Sådan undgår du appelsinhud, fine rynker og linjer i ansigtet
Annonce

Sådan undgår du appelsinhud, fine rynker og linjer i ansigtet

af Annonce 10/07/2018
Har du opdaget et par fine linjer eller rynker i panden? Allerede fra 30-års alderen aftager den naturlige mængde af collagen i huden, og vi begynder at få rynker og fine linjer i ansigtet. Løsningen er at pleje huden indefra med collagen gennem det, du spiser og drikker.

De fleste forbinder måske rynker og fine linjer i ansigtet med ældre kvinder, men faktum er, at vi allerede fra 30-års alderen kan se de første tegn på appelsinhud og fine rynker i panden, ved øjnene og ved mundvigen.

Når vi fylder 30 år, aftager den naturlige mængde af collagen i huden årligt, og huden bliver mindre modstandsdygtig over for påvirkninger som rygning, sol, kost og forurening ligesom vi begynder at få rynker og fine linjer særligt i ansigtet.

En helt normal - og uundgåelig - udvikling, men ikke desto mindre noget, mange kvinder irriterer sig over, når de får øje på dem i spejlet.

Nogle kvinder vælger at komme problemet til livs ved hjælp af botox og restylane, men før du overhovedet begynder at overveje at gå den vej, bør du overveje at komme problemet til livs på den naturlige måde.

Det er nemlig muligt at hjælpe huden på naturlig vis, og løsningen er at behandle hunde indefra ved at indtage collagen.

Oslo Skin Labs kosttilskud The Solution er et 100% hydrolyseret collagenpulver, som indeholder collagenpeptider af varemærket Verisol® som nemt og naturlig tilføjes indefra. Produktet bidrager til at øge hudens elasticitet, udglatter huden, giver færre rynker og mindre appelsinhud.”

The Solution fra Oslo Skin Lab smager ikke af noget, og det er derfor oplagt at tilføje til din morgengrød, smoothie eller juice. Og har du travlt, kan du også opløse pulveret i et glas vand, vente et minut og voila - din skønhedsdrik er klar.

Men virker det så? Ja, mon ikke!

I Danmark er The Solution fra Oslo Skin lab stadig nyt, men produktet er testet i Norge og Sverige, hvor 114 testere fik enten collagenproduktet eller et placeboprodukt uden at vide, hvem der fik hvad. Dem, der fik Verisol-collagen, oplevede efter fire uger en reduktion af rynkerne rundt om øjnene på mere end 7,2 % i gennemsnit, og efter otte uger var gennemsnittet på 20,1 %.

En af dem, der har testet produktet, er den norske influencer, 42-årige Vanessa Rudjord, som tydeligt mærkede en forskel efter blot to måneder. Du kan se før- og efterbilleder og en video, hvor hun fortæller om sin oplevelse her.

Vi er store tilhængere af den holistiske tilgang til hud- og skønhedspleje, hvor der ikke kun er fokus på at pleje huden udefra med dagcreme, serum og olier, men på at behandle huden indefra med den rigtige kost, herunder den rigtige kombination af vitaminer, mineraler og antioxidanter.

Derfor er vi også meget begrejstrede for The Solution fra Oslo Skin Lab, og som ELLE-læser kan du helt eksklusivt få hele 50% på din første bestilling ved at følge dette link. Rabatten aktiveres automatisk, når du trykker på linket og bestiller en pakke på medlemsskab. Fremover vil du modtage pakker til en pris med 30% rabat - nemlig kun 349 kroner. Normalpris: 498 kroner.

Når du bestiller en pakke The Solution fra Oslo Skin Lab får du 28 små dagsdoser, som rækker til 4 ugers brug.