Sådan finder du den rigtige foundation og concealer
Foto: L'Oréal Paris
Annonce

Sådan finder du den rigtige foundation og concealer til din hudtype

af Aller Creative Studio, annonce for L’Oréal Paris 31/08/2020
Hvis der er noget, tiden lægger op til lige nu, er det at omfavne og være sig selv. Et godt sted at starte er med din makeup. Bliv klogere på, hvordan du finder den helt rigtige foundation og concealer til din hudtype og bliver komfortabel med din hud.
Vi vil allesammen gerne have følelsen af at være den bedste version af os selv, når vi går ud af døren. Ét sted at starte er med en fejlfri hud, som ser naturlig og velplejet ud. For selvom vi kan gøre meget for selvtilliden ved at vælge det rigtige tøj og hår, så er der ikke noget som følelsen af velplejet hud, der ser naturlig ud, der kan give en kvinde selvtillid. To uundværlige produkter til det formål er den rigtige foundation og oncealer. Men hvordan er det så lige, at du finder den helt rigtige foundation og concealer, som passer spot-on til dig?

Kend din hudtype:

Når du skal vælge din foundation, er det vigtigt, at du ved, om din hud er tør, kombineret, fedtet eller normal.
  • Hvis du har tendens til tør hud, skal du vælge en flydende foundation med et naturligt indhold af fugt.
  • Hvis du har fedtet eller kombineret hud, skal du undgå de foundations, der er olieret og i stedet gå efter en pudderfoundation, der kan gøre eventuelle 'fedtede' eller glinsende områder på huden mere matte. ​
  • Hvis du har normal hud er der frit valg på alle hylder, og du kan gå efter den konsistens, du synes er lettest at påføre.
I dag er der mange muligheder, når du skal vælge foundation afhængigt af hudtype. Vi ser flere og flere produkter, som kombinerer makeup og hudpleje i ét. For eksempel er flere foundations beriget med hyaluronsyre, der ofte bliver brugt som et supplement til at afbalancere huden, så tør hud får ekstra fugt, og fedtet hud vil blive mindre olieret. Et godt bud på sådan en foundation, der passer til flere forskellige hudtyper, er True Match Foundation fra L'Oréal Paris, som indeholder 80 % fugtgivende creme, og giver følelsen af en hud, der ikke føles stram, men i stedet smelter sammen med huden og giver følelsen af velvære. Dertil finder du også den geniale kombination af hudpleje og makeup i flere concealere, som er perfekt ’on-the-go’. 'On-the-go' funktionen er netop genial, når det kommer til det sarte og udsatte øjenområde, som godt kan trænge til et brush-up i løbet af dagen. Et bud herpå er L'Oréal Paris' True Match Eye-Cream In A Concealer, som fungerer både som en fugtgivende øjencreme med 0,5 % koncentreret hyaluronsyre samtidig med, at det er en concealer med lysreflekterende pigmenter.
L’Oréal Paris True Match Eye-Cream In A Concealer og Foundation, som fås i 28 nuancer, kan købes online her

Find din rigtige farve

Hvis der er noget, der kan løfte selvsikkerheden og selvtilliden, er det at finde den rigtige farvenuance til din foundation og concealer, som matcher din hudtone 100%. For der findes næppe noget værre, end at skulle bekymre sig om "kanter" eller farveforskelle i huden efter at have taget foundation og concealer på. En god måde at finde den rigtige farve til din hudtone er at gå udenfor i dagslys og teste farven af på dine kinder. Påfør lidt foundation på din kind langs kæbelinjen og find den farve, der ser mest usynlig ud og naturligt blender ind med din egen hudfarve. Når du vælger farve, er det vigtigt, at du også tager højde for årstiden. De fleste mennesker har tendens til en lysere hud om vinteren end om sommeren, og det kan derfor være en god idé at have én foundation til vinterperioden og én til sommerperioden. Når du har fundet en foundation og concealer, der passer spot-on til din hudtype og samtidig får din hud til at se naturlig og velplejet ud, er 'basen' lagt for, at du kan bruge din øvrige makeup til at fremhæve de ting ved dit ansigt, du er glad for. Et voilá - du kan nu gå ud af døren med følelsen af at stråle af selvtillid.

L’Oréal Paris True Match Foundation & True Match Eye-cream In A Concealer

L'Oréal Paris' ikoniske foundation True Match er blevet lanceret med en ny og forbedret formular, der er beriget med hyaluronsyre og indeholder 80% fugtgivende creme. Formlen er parfumefri, toner let ud på huden og giver et ensartet og naturligt dækkende resultat uden tørre pletter eller rødme. Hyaluronsyre er et naturligt stof, som ofte bliver brugt som et supplement til at afbalancere huden, så tør hud for meget ekstra fugt og en fedtet hud vil blive mindre olieret. True Match Foundation findes i 28 forskellige nuancer. True Match Eye-Cream In A Concealer er det perfekte bud på en concealer-on-the-go. Concealeren kombinerer hudplejeegenskaber og makeup i én, da den både fungerer som en fugtgivende øjencreme, der indeholder 0,5 % koncentreret hyaluronsyre, og som en concealer med lysreflekterende pigmenter i ét produkt. Læs mere om True Match-produkterne fra L'Oréal Paris her.