Annonce

Sådan får du velplejede sommerfødder og -negle

af Aller Creative Studio, annonce for Nalox 15/05/2020
Vil du gå sommeren i møde med velplejede fødder, negle og ben? Så er det en god idé at starte forberedelserne allerede nu. ELLEs skønhedsredaktør guider...

Før vi ser os om, er forårsmånederne skiftet ud med varmere temperaturer og bare ben, hvilket betyder, at sæsonens fine, florlette nederdele og sandaler skal luftes.

Og hvem vil ikke gerne gå de kommende sommermåneder i møde på bedste – og mest velplejede – vis? Det vil vi.

Når det kommer til dine ben, fødder og negle, anbefaler ELLEs skønhedredaktør Anne P. faktisk, at du allerede starter forberedelserne nu.

Du får nemlig det bedste resultat, hvis du starter i god tid – helst allerede i de kolde vintermåneder. Hvis du først starter til juni, når sandalerne skal på første gang, er det nemlig for sent med den forebyggende pleje.

Anne P. anbefaler, at du undgår at bruge neglelak på tæerne i vinterhalvåret, så du skåner dine negle, mens de alligevel ikke skal vises frem.

Dertil fremhæver hun vigtigheden af, at du plejer dine negle og giver dem en kærlig hånd, da de ofte vil være lidt misfarvede efter en hel vinter i tætte og lukkede sko, hvor de hverken har fået luft eller plads.

Når det gælder neglepleje, kan Nalox i den grad anbefales. Nalox er en gel, som styrker dine negle og reducerer eventuelle misfarvninger.

Nalox-gelen er særdeles nem at bruge og fungerer ved at smøre et tyndt lag på alle dine tånegle, hvorefter det skal tørre i et par minutter. Et voila!

Gentager du rutinen hver dag, vil du allerede efter 1-2 uger opleve, at dine negle er blevet stærkere og mindre misfarvede.

Du kan købe Nalox i Matas og på apoteket eller online HER. Den vejledende udsalgspris er 299 kroner.

Udover neglepleje deler ELLEs Anne P. fire andre skønhedstips til dig, der gerne vil gå sommeren i møde med smukke og velplejede ben og fødder.

1. Tørbørstning: Det er en god idé at købe en tørbørste til kroppen, herunder særligt dine ben og fødder, som går ind og fjerner døde hudceller og får gang i blodomløbet. Dertil virker det også drænende, så velværen bliver som en ekstra bonus også helt i top.

2. Karsprængninger: Skal du have fjernet lidt karsprængninger på dine ben, så er det nu, du skal i gang. Du kan få fjernet karsprængninger på en professionel hudklinik, som findes overalt i landet.

3. Selvbruner: Hvis du ikke helt mestrer kunsten at påføre selvbruner på dine ben, kunne det måske være en god idé at starte øvelsen allerede nu. Og hvis resultatet ikke er lige i øjet de første gange, kan det heligvis dækkes med lange bukser et par måneder endnu.

4. Fodcreme: Gør dig selv den tjeneste at have en god fodcreme stående ved sengebordet, og sørg så for at smøre fusserne ind hver aften – særligt de tørre hæle. Så vil du langsomt se et par fødder, der gør sig godt i et par smukke sandaler til sommer.

Om Nalox

Nalox er en genopbyggende gel til neglene – med tredobbelt virkning.

  1. Nalox binder fugten i neglen, hvilket giver en stærkere og mere funktionsdygtig negleoverflade.
  2. Nalox har en keratolytisk effekt – det vil sige, at den virker som en kemisk peeling, der blødgør neglens øverste lag og fjerner misfarvninger.
  3. Nalox har en særlig svampedræbende effekt, der nedbryder de svampe, der typisk forårsager negleinfektion.

Påfør Nalox én gang om dagen, og allerede efter 1-2 uger vil du opleve stærkere og smukkere negle.

Køb produktet HER.

ID: DK-COMM-MDV-NAL-DGT-0420-005