Foto: PR
Annonce

Sådan får du smukt og glansfuldt hår med hårtoning

af Annonce 17/09/2018
Er du glad for din naturlige hårfarve, men kunne du tænke dig at forstærke farven en lille smule? Så er L'Oréal Paris' hårtoning 'Casting Creme Gloss', der forstærker hårets naturlige farve, svaret!

Det er ikke uden grund, at der findes myter og legender helt tilbage fra starten af vores tidsregning om den styrkefølelse, der ligger i at have lækkert hår. Samsons styrke sad i hans lange hår, Medusas hår var hendes våben og skjold Rapunzel brugte sine lange lyse lokker med kvindelist til at tiltrække manden i sit liv… som tilfældigvis også var prinsen på den hvide hest.

Uanset hvilken legende man læser, er der én ting, der står klart: Håret er altafgørende for vores identitet, og nogle gange kan en god hårdag være lige dét selvtillidsboost, der skal til for at tackle dagen.

Og heldigvis er det nu blevet endnu nemmere end før at skabe gode hårdage og forstærke din naturlige hårfarve – også mellem frisørbesøg og hårfarvninger. L’Oréal Paris har netop sendt en opgraderet version af hårtoningsserien Casting Creme Gloss på gaden, der er det ideelle produkt, hvis du vil forstærke din naturlige hårfarve og give håret ny glans.

Casting Creme Gloss er en toningsfarve, der forstærker din naturlige hårfarve samtidig med, at produktet er helt fri for ammoniak, som lugter stærkt.

Formålet med en toning er at forstærke din naturlige hårfarve og passer godt til dig, som vil farve for første gang, men også til udvoksning og til at opfriske håret mellem farvninger. Uanset hvilken hårfarve du er udstyret med fra naturens side, kan du tone den med den Casting Creme Gloss-nuance, der er tættest på din naturlige farve. Og med mere end 20 forskellige nuancer at vælge imellem, er det muligt at matche præcis din hårfarve. Se alle nuancerne her.
Foto: PR

Så hvad enten du vil dække eventuelle begyndende grå hår, have styr på udvoksningen mellem frisørbesøgene eller blot give din hårfarve et frisk boost, er Casting Creme Gloss svaret på dine bønner.

Du kan sagtens bruge Casting Creme Gloss derhjemme, men for at få det bedste resultat anbefales det, at du vasker håret grundigt to dage før, og før du starter behandlingen, fugter dit hår og påfører vaseline i panden, på ørene og i nakken for at undgå at få farve på huden. Læs desuden intruktionen på produktet grundigt inden brug for det mest optimale resultat.

ELLEs Beauty Director Anne P. deler ud af sine bedste råd til, hvordan du holder dit hår smukt og glansfuldt i din plejerutine, så du underbygger din toningsfarve mest muligt og får et holdbart resultat:

Nøglen til flot og misundelsesværdigt hår er først og fremmest den daglige pleje. Brug shampoo og balsam, der passer til dit hår, og beskyt det altid før du bruger varme på det. Det er lidt ligesom din hudpleje – produkterne virker ikke på hylden,” fortæller ELLEs Beauty Director Anne P og fortsætter:

”Du kommer rigtig langt med ganske få hårprodukter, når blot de passer til dit hår. Har du farvet eller tonet håret, så brug shampoo og balsam der beskytter hårfarven eller som er ret milde – med det sagt skal du være opmærksom på at få vasket din hovedbund godt ren” .

Læs mere om L’Oréal Casting Creme Gloss her, hvor du også kan finde den komplette guide til, hvordan du let og enkelt toner håret derhjemme.

Du kan købe L'Oréal Casting Creme her.