Foto: Hudhelse AS
Annonce

Sådan får du smuk og fejlfri hud uden makeup

af annonce 15/09/2019
Perfekt hud er altid in. Som de siger i Hollywood: skin is in! Den fineste hud er naturlig, sund og behøver ikke makeup for at udstråle smuk glød. Læs hvordan her.

Efter en skøn, lang ferie ønsker mange at reparere huden efter sommerens udskejelser. Eventuelle pigmentpletter og solskader ses tydligere, når den solbrune farve forsvinder, og effektive korrigerende produkter er i fokus som aldrig før.

Dr. Obagi er en af verdens mest anerkendte dermatologer og manden bag det populære ZO Skin Health. Dr. Obagi har klinik i Beverly Hills, hvor han har arbejdet tæt sammen med Dr. Rachael Eckel og behandlet kendisser som bl.a. Sandra Bullock og Sofia Vergara, og Dr. Rachaels deler her sine bedste tips til at mindske pigmentpletterne, der måske er opstået i sommerens løb.

Interesseret i prøve produkterne? Find din klinik her

Blød hud, ja tak

Din daglige rutine bør indeholde rens og peeling eller scrub, der fjerner døde hudceller fra hudoverfladen. Eksfoliering gør ikke bare huden blød og glat, men stimulerer også huden og bidrager til en mere jævn hudtone. Derudover vil eksfoliering gøre det lettere for aktive ingredienser at blive absorberet i huden.

Solen øger produktionen af talg, der også kan trigge akne, rosacea og give inflammation, som igen ofte giver en ujævn pigmentering. Derfor er det vigtigt at få talgproduktionen under kontrol. Dr. Eckel anbefaler at man bruger ZO Complexion Renewal Pads, der indeholder 2% salicylsyre.

Foto: ZO Skin
ZO Complexion Renewal pads reducerer overflødig talg og tilstoppede porer, samtidig med at den giver en matterende effekt.

De rigtige produkter til din hud

Du bør også bruge dybdevirkende, aktive produkter, der forebygger og behandler pigmentpletter. Efter renserutinerne er det en god idé at bruge en creme, der opbygger hudbarrieren. Hvis hudbarrieren er svag, vil man miste fugtighed, og skadelige stoffer kan trænge ind i hudoverfladen og gøre skade. Dette fører ofte til det, mange beskriver som en sensitiv hud.

Produkter, som indeholder beskyttende antioxidanter (ceramider), der opbygger hudbarrieren, og DNA-reparerende enzymer, er absolut at anbefale, fortæller Dr. Rachael Eckel. Hendes personlige favorit er ZO Daily Power Defense, der leverer en hel buket af antioxidanter, som beskytter og gør underværker for solskadet hud.

Foto: ZO Skin
ZO Daily Power Defense er specielt udviklet til at beskytte, reparere og styrke huden. En klar favorit.

Retinol – en sikker vinder

Retinol, i det rigtige leveringssystem, har en utrolig god effekt på solskader. Retinol har også en god effekt på fine linjer og rynker, og som bonus får de fleste en fantastisk glød. Med retinol i din hudpleje slår du med andre ord flere fluer med ét smæk.

Et produkt, Dr. Eckel ofte anbefaler patienter med solskadet hud, er ZO Retinol Skin Brightener. Den fås med tre forskellige styrker retinol og er udviklet til at skabe sund hud med en mere jævn hudtone. Den arbejder for at reparere tidligere solskader i huden og kan samtidig bidrage til at minimere fremtidig skader. De fleste oplever at få en mere jævn, sundere og fastere hud med masser af glød.

Foto: ZO Skin
ZO Retinol Skin Brightener giver huden mere glød, fasthed og en jævnere farve. Et fantastisk hjælpemiddel efter sommersolen.

Vidste du, at:

  • Retinol kan bidrage til en sundere hud med færre bumser og urenheder og en mere jævn hudfarve med mere glød.
  • Retinol kan vække de celler, som har en tendens til at blive sløve, efterhånden som vi ældes.
  • Retinol skal være i den rigtige koncentration, form og i et tilpasset leveringssystem for at kunne have den ønskede effekt.
  • Retinol i sig selv oxiderer nemt. Derfor skal det indkapsles i et leveringssystem, der beskytter og samtidig sørger for at levere retinolet på det rigtige niveau i huden, på det rette tidspunkt.
  • Trenden fra USA er at bruge retinol, ikke kun i ansigtet, men også på kroppen. Derfor har ZO Skin Health også udviklet protokoller til behandling af kroppen.

Læs mere om produkterne her