Rachel Greens ikoniske frisure har fået et comeback
Foto: Friends
ELLE guider

Rachel Greens ikoniske frisure har fået et comeback

af Cecilie Stubkjær Ottosen 9/06/2021
Den ikoniske Rachel Green-frisure har gjort sig et comeback, og flere stjerner er hurtigt hoppet med på trenden. Læs med i artiklen herunder, når ELLE guider dig til 3 nemme steps til at opnå Rachels voluminøse hår.

Det er ikke kun ’Friends’-serien, som er kommet tilbage anno 2021, også Rachel Greens ikoniske frisure har fået sig et comeback.

Showets cool 90’er looks har gang på gang inspireret popkulturen, og i forbindelse med det nye reunion-afsnit, som udkom den 27. maj og er tilgængelig på HBO, ville den britiske skønhedsforhandler, Justmylook, undersøge, hvilke ’Friends’-favoritter, som kommer til at lave et fashion comeback.

Læs også: 'Friends'-stjerner var forelskede i virkeligheden

Og Rachel Greens ikoniske frisure topper! Hele 179% ekstra har nemlig søgt på frisuren på det seneste, og celebrities som Renée Zellweger og Chrissy Teigen er hoppet med på trenden.

Foto: MEGA
Foto: @chrissyteigen

Læs også: De 11 største hårtrends i 2021

Skal du også en tur forbi frisøren for at opnå den famøse hårstil?

Uanset om du skal eller ej, så har vi herunder listet 3 nemme steps til, hvordan du kan style dit hår som Rachel Green – også uden brug af saks.

3 nemme steps til at opnå Rachel Greens frisure

Step 1:
Det er vigtigt, at dit hår føles let og voluminøst, så sørg derfor for, at der ikke går alt for lang tid imellem dine hårvaske (også selvom håret har bedst af det). En tørshampoo er ligeledes din bedsteven i kampen om at opnå Rachel Greens voluminøse hår.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Step 2:
Imens dit hår stadig er vådt efter en hårvask, tilfør da et par dråber olie eller serum til håret for at give det den helt perfekte tekstur.

Step 3:
For at færdiggøre looket skal du føntørre dit hår med hovedet nedad for at skabe ekstra volumen – et voila! There’s a new Rachel Green in town!

Læs også: Courtney Cox og Ed Sheeran genskaber ikonisk 'Friends'-scene

Rachel har ikke kun inspireret os, når det kommer til frisurevalg, men også hendes tøjvalg har altid været spot on! Se med i galleriet herunder, når vi gennemgår 15 stiltips, som vi har lært af Rachel Green.