YSL Beauty udnævner cool-girl Zoë Kravitz som ny ambassadør

Foto: Elodie Daguin
”It’s all eyes on her” sådan lød ordene fra det øjeblik, hun kom på skærmen. Og det tør siges at vare ved, for den 28-årig skønhed, Zoë Kravitz, er netop blevet udnævnt som ansigt for YSL Beauty. Ikonet, der med sine markerede kindben, voluminøse læber og selvsikre, rockede stil, er det perfekte ansigt udadtil for YSL Beauty.
 
Og det er ingen tilfældighed, at YSL Beauty har valgt netop Kravitz som ambassadør. I den seneste pressemeddelelse er det ordene ’stjernfrø, stilikon og opsigtsvækkende’, som begrunder deres valg. 
 
Læs også: Lenny Kravitz' datter som model for Eleven Paris
 
YSL Beauty pointerer, at Zoë Kravitz med sin kreative og personlige stil og sin free-spirit glamour attitude er det perfekte match til brandets opfindsomme, udfordrende og stilfulde rødder. Og har du fulgt med på de sociale medier, har Kravitz længe optrådt som muse for Saint Laurent i USA, både hvad angår cool stil og makeup-styling-tips.
 
I pressemeddelelsen og annonceringen af samarbejdet mellem YSL Beauty og Kravitz udtaler skønheden selv: 
 
"YSL Beauty har altid været en af mine yndlingsmærker. Deres evne til at kombinere de mest prætentiøse stilarter med en rå kant har, for mig, altid været en af de bedste måder at udtrykke mode og skønhed på," siger hun og fortsætter,
 
"Intet er fremtvunget, intet er falsk, men alt er modigt, stærkt og frygtløst. Jeg er meget begejstret for at arbejde med dette legendariske og tidløse selskab".
 
Læs også: Her er den nye kreative direktør for YSL
 
Foto: @zoeisabellakravitz
 
Ud over sit ikonisk look i modeverdenen, så genkender du helt sikkert også den amerikanske yndling fra tv, hvor hun netop er aktuel i rollen som Bonnie Carlson i den stjernespækkede HBO-serie ’Big Little Lies’. Desuden medvirkede hun i 2007 i filmene 'The Brave One' og 'No Reservations'. Og sidenhen er hun blevet udnævnt af blandt andet Variety Magazine som ’actors to watch’. 
 
Zoë Kravitz har på fortryllende vis markeret sig som værdig til den røde løber, og som ny ambassadør for YSL Beauty vil det beundringsværdige stjernefrø kun tilføre modeverdenen og Saint Laurent endnu mere glitter i fremtiden.
 
Læs også: YSL's muse er død
 
Psst... Kravitz første kampagne for YSL Beauty får navnet ’Tatouge Couture’ og vil blive lanceret i løbet af august måned, men kan du ikke vente med at se hendes yndige ansigt, har vi nedenfor lavet en galleri med hendes smukkeste øjeblikke med alt fra instagram-billeder til stjernedrys fra den røde løber…

Zoë Kravitz som ny ambassadør for YSL Beauty

 
 
 

Relaterede artikler