Vis mig dit kys, og jeg skal sige dig, hvem du er!

Vi har været igennem dem alle sammen: Dem, der slår benene væk under os, de pudsige, de intense, de overfladiske og dem vi helst vil glemme... Vi taler naturligvis om kys. Men vidste du, at dit kys ikke kun afgør, om der er kemi mellem dig og dine læbers udkårne, men også hvem du er som person?

Det har de selvfølgelig undersøgt i USA, hvor verdens første ”lipsologist”, altså en ekspert på læber, har analyseret kysseaftryk og fundet frem til fem former, der signalerer hvilken type man er…

Læs også: It's all about the lips!  

Læbeaftryk ændrer sig gennem hele livet og kan rent faktisk være med til at afsløre følelser og sindstilstande. Verdens første lipsologist Jilly Eddy bor i Seattle og er grundlægger af ”Lipsology”. Lipsology er et studie, der specialiserer sig i læbeaftryk, og der findes i øjeblikket kun otte certificerede af disse læbeeksperter i verden. Jilly Eddy er førende inden for lipsology og har gennem de seneste 30 år analyseret over 10.000 læbeaftryk.

Se også: BAFTA Awards 2017: De 10 smukkeste beauty looks

Og hvad kommer der så ud af det? Jo, ligesom astrologer kan læse stjernetegn og derigennem fortælle dig om din personlighed, har Jilly formået at lave utrolig præcise personlighedsprofiler, der igennem årene har påvirket tusindvis af mennesker til personlig refleksion og forandring.

Make-up mærket Clinique har undersøgt læbefænomenet nærmere og i samarbejde med Jill Eddy og den erfarne lipsologist og håndflade-læser Anna Snodgress fastsat fem forskellige læbetyper. De fem læbetyper kan du bruge til at finde ud af, hvad aftrykket af dit kys siger om dig. 

Se med i galleriet hvor vi har samlet de fem forskellige kyssetyper, hvilken en er du? 

Vis mig dit kys, og jeg skal sige dig, hvem du er!

Relaterede artikler