Victoria's Secret-engel Stella Maxwell nyt ansigt for Max Factor: "Derfor sagde jeg ja med det samme"

Victoria's Secret-engel Stella Maxwell nyt ansigt for MaxFactor: "Derfor sagde ja med det samme"
Foto: ELLE Danmark

Du har garanteret spottet 27-årige Stella Maxwell på den eftertagtede Victoria's Secret catwalk, hvor hun er en af de 14 modeller, der har fået den mindst lige så eftertragtede titel 'Angel'. For selvom den blonde skønhed har gået show for en række af de største modehuse som Chanel, Balmain, Versace og Tommy Hilfiger, så er det titlen som 'Angel', der har gjort Stella Maxwell til en af verdens mest efterspurgte topmodeller.

Derfor forstår vi godt, at Max Factor har udpeget Stella Maxwell som nyt globalt ansigt for mærket, herunder to af deres nyeste lanceringer: 'Honey Laquer' lipgloss, der kommer i otte forskellige nuancer og 'Healthy Skin Harmony' foundation med spf 20.

Max Factor var også officiel makeup sponsor på Victoria's Secret Fashion Show 2016, hvorfor brandet allerede er bekendt med Stella Maxwell og hendes smukke ydre. Og nu kommer de to altså til at hænge endnu mere sammen i fremtiden. 

I forbindelse med offentliggørelsen af Stella Maxwell som nye globalt ansigt for Max Factor og lanceringen af deres nyeste produkter, mødte vi Stella Maxwell i London til en lille beautysnak om det nye samarbejde med Max Factor ligesom vi naturligvis udspurgte hende om alt fra bedste beautytip til den næste drøm for modelkarriere. 

Hvorfor sagde du ja til at være nyt ansigt for Max Factor? 
Max Factor er meget ikonisk beautybrand, så jeg føler, at jeg allerede kender deres produkter rigtig godt. Min familie er fra England, så jeg er nærmest vokset op med de produkter, og jeg havde selv en masse af dem, da jeg var yngre. Min søster brugte nærmest kun Max Factor, da hun var yngre, og jeg lånte altid hendes makeup dengang. Det er bare et af de brands, som virkelig gav mening for mig – også fordi de har været en del af Victoria’s Secret showet og deres Key Makeup Artist er Path McGrath, som er en af mine absolut yndlings makeupartister. Så det var egentlig ikke rigtig noget, jeg ”valgte” eller skulle overveje, men mere noget jeg havde lyst til at sige ja til med det samme! Så jeg var egentlig bare glad for at blive valgt af Max Factor. 
 
Hvad er dine favoritprodukter fra Max Factor?
Lige nu er min favorit – og også den, jeg har på I dag – den nye lipgloss fra Max Factor ’Honey Laquer’. Det er en lipgloss, og den gør alt det, en lipgloss skal, men har mere farve og tekstur som en læbestift. Og så fungerer den også som en læbepomade oveni, da den også virker meget fugtende. Og så er jeg helt vild med farverne. I dagstimerne kan jeg godt lide de lyse farver og til aftentimerne ville jeg gå efter den helt røde 'Indulgent Coral', som er lidt mere sjov i det. Jeg har selvfølgelig prøvet alle produkterne mange gange i forbindelse med fotoskydningerne til Max Factor, og jeg er også blevet ret glad for deres nye mascara, som har en detalje på børsten, der gør, at du kan få mascara på de aller inderste og yderste vipper – så den er meget brugervenlig. Og så er der den nye foundation ’Healthy Skin Harmony’, som har SPF20 og kommer i 18 forskellige farver - den holder virkelig hele dagen. 
 
Kan du nævne et beautytip, der virker for dig hver gang?
Helt ærligt, så tror jeg faktisk, at det er søvn. Det er det mest essentielle. Og lige efter at jeg har spist eller før jeg lægger mig til at sove, så kan jeg også godt lide at få en kop varm vand med lemon. Det er en god måde at detoxe huden på, og det tror jeg virkelig huden reagerer positivt på. Hvis min hud ikke er særlig pæn, så ved jeg, at det ofte er fordi, jeg ikke har spist eller sovet ordentligt. Og så er det godt med små tips, som fx en kop varm vand med lemon eller det at bruge en god fugtighedscreme eller naturlige olier som fx kokos, inden jeg skal sove. Jeg er også blevet vild med jojobaolie. 
 
Du er allerede en efterspurgt model, men hvilke modeller ser du selv op til – har du nogle rollemodeller?
Ja, uden tvivl! Alle de piger, der har eller er Victoria’s Secret engle, er nogle jeg altid har set op til og bemærket gennem tiden – som fx Gisele Bündchen, Miranda Kerr og Candice Swanepoel. Jeg har så meget respekt for dem, og jeg har set dem arbejde mange gange, og fordi de har gjort det så længe, er det nærmest blevet ’kunst’ for mig at iagttage dem. Det er et særligt arbejde og kunst at være model, og de har lige præcis det, der skal til. Og så har de virkelig en god etikette – de er forretningskvinder. Og det inspirerer mig virkelig at se og lære af. 
 
Du har allerede opnået den eftertragtede Victoria’s Secret titel som "Angel" og været en del af Justin Biebers musikvideo ’2 U’ – hvad er din næste drøm for din karriere? 
Lige nu er der ingen tvivl om, at jeg udlever min drøm lige nu, og det er jeg så taknemmelig for. Jeg er meget af den opfattelse, at jeg lader tingene ske og tillader, at de sker løbende. Jeg prøver ikke at tænke for meget. Jeg er spændt på ethvert nyt job, og jeg tror meget på, at når man kommer ind i et flow, så kommer det naturligt. Og lige nu er jeg bare så glad for at være en del af både Victoria’s Secret og Mac Faxtor, som er to fantastiske brands.
 
Dit bedste skønhedsøjeblik gennem din karriere indtil videre?
En af dem var nok det seneste Victoria’s Secret show (2016 red.), hvor Max Factor stod for makeup’en. Jeg elskede det makeuplook, fordi det fik os alle sammen til at føle os så sexede, uden at det blev for glamourøst og perfekt. Makeup'en var med til at gøre showet lidt mere cool, yngre og trendy.
 
Når du hører ordet Danmark, hvad er så det første du tænker på?
Jeg forestiller mig, at det er en del koldere, men virkelig smukt og billedskønt. Jeg mener, at Josephine (Skriver red.) har fortalt mig, at der er meget lokalt nogle steder, og at familien betyder meget i Danmark. Og så elsker jeg sproget – jeg synes virkelig, at det er et flot sprog at lytte til, når man kommer udefra. 
 
I galleriet har vi samlet Max Factors kampagnebilleder med Stella Maxwell i front samt billeder af to af de nyeste produktlanceringer 'Honey Laquer Lipgloss' og 'Healthy Skin Harmony'.
 
'Honey Laquer Lipgloss' koster 109 kroner og 'Healthy Skin Harmony' foundation 149 kroner og kan købes nu. 

Victoria's Secret-engel Stella Maxwell nyt ansigt for MaxFactor: "Derfor sagde ja med det samme"

Relaterede artikler