Foto: PR
Q&A

Trine Kjær ”Man behøver hverken at være frisør eller se tutorials for at kunne forstå mine hårprodukter”

af Amalie Takahashi Christiansen 10/06/2020
Den danske infuencer Trine Kjær står bag skønhedsbrandet Trine’s Wardrobe, der netop er blevet en del af Zalandos skønhedssortiment. I den anledning spurgte vi hende om...

Den danske influencer Trine Kjær løftede for første gang sløret for sit skønhedsbrand Trine’s Wardrobe i 2011. I 2018 omlagde hun brandet således, at sortimentet udelukkende kom til at bestå af veganske produkter, der alle produceres i Danmark.

Og nu er Trines brand netop blevet en del af Zalandos skønhedssortiment.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Zalando, der er Europas førende onlineplatform for mode og livsstil, har i dag 32 millioner kunder på tværs af 17 europæiske lande – og det er blandt andet det, der gør den danske influencer varm om hjertet:

“Jeg er så stolt og glad over, at min lille baby Trine’s Wardrobe Hair Care nu er at finde på Europas førende platform for mode og livsstil, Zalando. Zalando er destinationen, hvor hele min familie ender, når vi skal shoppe alt fra kasketter til min mand, sko til min datter og tøj eller beauty til mig selv. Det har længe været en kæmpe drøm at blive en del af deres brede beautysortiment, og jeg er så stolt over at være det første danske hårpleje-brand hos Zalando,” udtaler Trine Kjær omkring lanceringen.

Læs også: Modebranchens favoritfrisør om gamechanger-produkter og tips, der kan ændre dit hår.

Samarbejdet mellem Trine og Zalando taler ind i onlineplatformens ønske om at udvide deres skønhedssortiment med nordiske, lokale brands – og Nordisk Chef hos Zalando, David Hejgaard, udtrykker sin glæde over deres nye tilføjelse:

“Vi har i flere år haft et tæt samarbejde med Trine Kjær, der som influencer på vores sociale medier har delt sin personlige stil. Vi er stolte af at styrke samarbejdet ved at tilbyde Trines produkter til vores 32 millioner kunder i Europa.”

Læs med herunder, når Trine Kjær fortæller om konceptet bag Trine’s Wardrobe Hair Care og deler ud af sine bedste hårtips.

Foto: PR

Hvad er filosofien bag Trine’s Wardrobe Hair Care?

"Min filosofi er, at hårpleje skal være både nemt og sjovt. Man behøver hverken at være frisør eller se tutorials for at kunne forstå mine produkter. Jeg har udviklet 11 pleje- og stylingprodukter, der tilsammen udgør den perfekte basisgarderobe for dit hår. Alle produkter er veganske, parabenefri og produceret i Danmark."

Hvad er dit bedste tip til sommerlækkert hår?

"Om sommeren elsker jeg, når håret ser lidt tilfældigt ud, og som om man lige er kommet fra stranden. Det er dog sjældent, at det danske vejr tillader strandture, så jeg bruger dagligt Trine’s Wardrobe Salt Water Spray, som jeg bare sprayer i tørt hår, og derefter krammer jeg håret, så der kommer fald og struktur. På samme tid er sommeren en sæson, der slider utroligt meget på håret blandt andet på grund af solen, så jeg er ekstra pligtopfyldende med at putte Trine’s Wardrobe Argan Oil serum i spidserne hver aften, før jeg sover, og så husker jeg altid hårkur 1-2 gange om ugen. I min er der tilsat arganolie, der er ekstremt vitaminrig og blødgørende."

Hvad er dit mest uundværlige hårprodukt over sommeren?

"Normalt vil jeg sige min dry-shampoo, men i og med alle festivaler er aflyst, så skulle der blive rig mulighed for at vaske sit hår normalt. Derfor vil jeg i stedet sige Trine’s Wardrobe Deep Cleansing Shampoo. Det er de færreste, der kender til dybderensende shampooer, men det gør en kæmpe forskel for håret. En gang om ugen vasker jeg mit hår med Deep Cleansing Shampoo. Den gennemrenser håret for stylingprodukter, forurening m.m., og jeg har blandt andet tilsat aloe vera, der hjælper med at genopbygge håret og plejer hovedbunden."

Du kan finde alle Trines hårprodukter på Zalando HER.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her