Topmodel Maria Borges er nyt ansigt for L’Oréal Paris

Topmodel Maria Borges er nyt ansigt for LOréal Paris
Foto: PR

Den sydafrikanske topmodel Maria Borges er nyt ansigt for L’Oréal Paris og bliver dermed en del af en eksklusiv gruppe af kvinder, som har været i front for L'Oréal Paris, herunder Jennifer Lopez, Eva Longoria, Blake Lively, Doutzen Kroes og Liya Kebede.

Den nye kampagne med Maria Borges skal omfavne vores forskelligheder og ses som et udtryk for, hvordan alles drømme kan blive til virkelighed:

”Jeg tror på skønheden i vores forskellighed og på den stærke meddelelse om, at en pige, der har startet fra bunden, kan være et internationalt skønhedssymbol samt et levende bevis på, at vores drømme er ægte, og vores fremtid er lys”,  fortæller Borges om sit samarbejde med L’Oréal Paris.

Læs også: Angelina Jolie er nyt ansigt for Guerlain – og donerer hele sin løn til velgørenhed

Det er ikke usædvanligt, at L’Oréal Paris lancerer en kampagne, der netop omfavner og hylder forskellighed. Kampagnen kommer i hælene på en lignende kampagne fra L’Oréal Paris UK, hvor der er ikke kun er fokus på forskellige racer, men også køn, kropstyper og individuelle evner som fx dét at sidde i kørestol, være gravid eller bære tørklæde. 

Maria Borges er oprindeligt fra Angola i Sydafrika og vandt tilbage i 2010 konkurrencen 'Elite Model Angola', hvorefter hun en måned senere debuterede på catwalken til de internationale modeuger med intet mindre end 17 shows.   

Se også: L'Oréal Paris lancerer ny concealer-palette i beige, lilla og grøn

Siden da har Maria Borges arbejdet for modehuse som Chanel og Balmain, været på forsiden af både Vogue og ELLE og været med i et utal af modeserier for store modemagasiner verden over. Dertil har Maria Borges også været på catwalken til det eksklusive og hypede Victoria's Secret-show, hvor hun i 2015 var den første model med naturligt afrohår på catwalken. 

Der er ingen tvivl om, at Maria Borges er en eftertragtet model og som nyt ansigt for L’Oréal, kommer vi uden tvivl kun til at se endnu mere til den mørke skønhed i fremtiden. 

Se flere billeder af smukke Maria Borges i galleriet.

 

Topmodel Maria Borges er nyt ansigt for L’Oreal Paris

ELLEs nyhedsbrev

Relaterede artikler