Smuuk Skin er Danmarks nye skønhedsserie med fokus på sundhed og skønhed
Annonce

Smuuk Skin er Danmarks nye skønhedsserie med fokus på indre skønhed

af Annonce 16/01/2019
En ny skønhedsserie har set dagens lys i Danmark. Smuuk Skin er navnet på en ny serie af 7 skønhedstabletter og ansigtsolier med dokumenteret virkning, der plejer, nærer og styrker huden både inde- og udefra.

Skønhed skal ikke længere kun komme udefra. Mange betragter idag skønhed holistisk og mener, at skønhed i endnu højere grad kommer indefra.

Udover at føre en sund livsstil med varieret og sund kost og motion, så kan den naturlige skønhed indefra også hjælpes på vej af Danmarks helt nye skønhedsserie; Smuuk Skin.

Smuuk Skin er netop blevet lanceret og er 100% dansk udviklet og produceres under farmaceutisk kontrol af JemoPharm, der ligger på Møn, og som har 30 års viden og erfaring med udvikling af vitaminer, mineraler og kosttilskud.

Smuuk Skin præsenterer fem forskellige skønhedstabletter, som alle er sammensat af vitaminer, mineraler og næringsstoffer med forskellige skønhedsegenskaber og hvis ingredienser er vigtige for både hud og hår. Skønhedstabletterne arbejder i det dybe hudlag og som supplement findes to planteolier til ansigtet, der kan bruges i kombination med tabletterne for at give huden fugt. Alle produkterne fra Smuuk Skin er sammensat og formuleret på baggrund af videnskabelige undersøgelser, hvor mængden af vitaminer og mineraler er afstemt med de mængder, der har vist sig at bidrage positivt til huden. Med skønhedstabletterne fra Smuuk Skin kan du derfor være sikker på at fylde din krop med udelukkende gode ting, som er både nøje udvalgt og dokumenteret af de dygtigste eksperter indenfor området i Danmark.
For det kan være svært at spise så varieret hver dag, som det anbefales, og derfor er Smuuk Skin et oplagt supplement til at booste din daglige kost på sund, god og dokumenteret vis. Noget andet af det, der er fokus på i Smuuk Skins skønhedstabletter, er tilførelsen af kollagen til huden. Fra 30-års alderen er det normalt, at den naturlige mængde af kollagen i huden mindskes, hvorfor huden bliver mindre modstandsdygtig over for påvirkninger som rygning, sol, kost og forurening ligesom vi begynder at få rynker og fine linjer i ansigtet. Derfor er det vigtigt at tilføre huden ekstra kollagen, som kan bidrage til at øge hudens elasticitet og give færre linjer og rynker. Noget de fleste kvinder i 30-års alderen begynder at vidne og sandsynligvis også irritere sig over.
Smuuk Skin Hydro Balance eller Youth Optimizer indeholder begge kollagen, og for brandets ambassadør, livsstilsblogger og influencer Emily Salomon har brugen af Hydro Balance allerede givet synlige resultater: "Nu tager jeg det primært i form af enten Hydro Balance eller Youth Optimizer fra Smuuk Skin, der begge indeholder kollagen foruden andet guf for huden. Især Hydro Balance (som også er den jeg har taget længst) er jeg mere end glad for idet den tilsyneladende har hjulpet min ellers evigt dehydrerede hud. Normalt går jeg igennem lidt af en hudgyser om vinteren, men denne vinter har min hud i ansigtet været markant mindre tør", skriver hun på sin blog. Alle produkter fra Smuuk Skin er pakket i den fineste emballage, som faktisk er så fin, at vi er overbeviste om, at de vil pynte på ethvert badeværelseshylder - og det er jo kun ét plus, hvis I spørger os.
I galleriet har vi samlet alle de nye skønhedsprodukter fra Smuuk Skin, hvor du kan læse mere og se priser på de enkelte produkter. Du kan også få yderligere information om alle produkterne på Smuuk Skins egen hjemmeside. Smuuk Skin forhandles blandt på Nicehair.dk og priserne ligger fra 299-549 kroner.