Smashbox indgår samarbejde med Shay Mitchell

Foto: PR

Vi kender bedst den smukke canadiske skuespillerinde og model Shay Mitchell fra den populære tv-serie Pretty Little Liars, hvor hun spiller Emily Fields - én af seriens fem hovedpersoner. Nu er hun ansigt for Smashbox' Cover Shot Palettes, en kollektion af syv pigmenterede øjenskyggepaletter med seks forskellige farver og to basis øjenskygger i hver. Vi har taget en snak med den nye frontfigur, Shay Mitchell.

Læs også: ELLE x Smashbox: Se videoen fra Smashbox' besøg på ELLE-redaktionen

Hvorfor sagde du ja til at være i front for Smashbox' Cover Shot Palettes?

Jeg sagde ja, fordi jeg altid har været fan af Smashbox. Og så passer de forskellige paletter til mine forskellige sider som person - både på og udenfor arbejde. 

Hvad betyder makeup for dig?

Makeup lader dig blive lige præcis den, du gerne vil være. Jeg bruger det som en super-power til at fremhæve mine mange skønhedspersonligheder.

Hvornår føler du dig smuk?

Det skifter. Nogle gange føler jeg mig mest smuk efter en intens træning eller boksetime, og andre gange føler jeg mig smuk på den røde løber.

Hvad er dit bedste skønhedstip?

Jeg sørger altid for at rense min hud, inden jeg går i seng.

Du har næsten 16 millioner følgere på Instagram. Hvordan er det at være kendt på de sociale medier?

Jeg er meget taknemmelig for de fans, jeg har, og jeg håber, at de føler sig glade og inspirerede, når de ser mine billeder.

Hvordan holder du dit privatliv og din karriere adskilt?

Jeg deler ikke alle aspekter af mit liv, og det er den bedste måde at holde mit privatliv privat. Når jeg er på arbejde, deler jeg det med verdenen, men når jeg er derhjemme og slapper af med min hund eller mine venner, lægger jeg telefonen fra mig og er til stede i øjeblikket.

Hver palette i Cover Shot Palettes-kollektionen koster 220 kr. og forhandles her

Se med i galleriet, hvor vi har samlet de syv øjenskyggepaletter fra kollektionen Cover Shot Palettes...

Smashbox indgår samarbejde med Shay Mitchell

 

Relaterede artikler