Skønhedsredaktionen anbefaler: Håndcreme fra The Body Shop

ELLEs skønhedsredaktion anbefaler en spritny håndcreme, der, udover at give dig bløde hænder, også giver miljøet en hjælpende hånd. Det er The Body Shops nye lækre Soft Hands Kind Heart håndcreme. 

Læs også: Skønhedsredaktionen anbefaler: Elizabeth Arden foundation

Der findes et hav af lækre håndcremer i alverdens design og prisklasser, og det kan derfor være svært at vælge hvilken creme, man skal have med sig i tasken.

Ikke nok med at den helst skal se pæn ud, så er det jo også lækkert, hvis den kan signalere noget, når du hiver den op af tasken. Kunne du tænke dig at få smukke, bløde og velplejede hænder og samtidig støtte op om en god sag? Så skulle du svinge forbi The Body Shop, hvor Soft Hands Kind Heart håndcreme står klar til at bidrage til det gode formål.

Læs også: Skønhedsredaktørens 10 januar-favoritter

Overskuddet fra salget af håndcremen doneres nemlig til The Body Shop Foundation. Pengene bruges til at støtte op om græsrodsbevægelser og NGO’ere, som alle gør en stor indsats for at beskytte både miljøet og udsatte mennesker og dyr rundt omkring i verden. Derfor er håndcremen også lavet på blandt andet fair trade olivenolie, der efterlader dine hænder lækkert gennemfugtede uden at fedte. 

I de 26 år, The Body Shop Foundation har eksisteret, har fonden doneret mere end 200 millioner kroner fordelt på 3.000 miljøvenlige projekter. 

Håndcremen koster 60 kroner og er netop kommet til salg i The Body Shops butikker og online. Så skynd dig ned i den nærmeste butik eller klik dig ind online og køb Soft Hands Kind Heart cremen!

Læs også: Pink Lady: Æblet, der dyrker sine værdier

I galleriet har vi samlet alle skønhedsredaktør Anne P's (franske) februar-favoritter. Psst! Brug pilene eller 'swipe' dig igennem galleriet.

Skønhedsredaktørens 10 (franske) februar-favoritter

 

Relaterede artikler