Se Natalie Portman i ny sensuel kampagnefilm for Dior

Dior læbestifter
Foto: PR

Der skal farve på læberne dette efterår, og hvem bedre til at understrege dette end smukke og ultra feminine Natalie Portman?

Dior og Natalie Portman har tidligere arbejdet tæt sammen bl.a. omkring Diors duft, 'Miss Dior', og denne gang er skuespillerinden aktuel som ansigt for Diors nye læbestiftskollektion, 'Rouge Dior'. 

Læs også: Fransk modelegende er død

Som en del af kampagnen har Natalie Portman lavet en kampagnefilm for kollektionen, der giver os lyst til at gå 'all in' på læbestift fra nu af!

Den 1. september 2016 lancerer Dior deres helt nye læbestiftskollektion ’Rouge Dior’ i nye flotte 'farve-familier': coral, nude, rød og pink.

Som noget helt nyt, lancerer Dior også en capsule-kollektion med fire ektremt matte læbestifter. De matte læbestifter kommer i fire opsigtsvækkende farver, som er sortrød, blodrød, blå og grå. Smukke farver, som helt sikker vil give dig og dine læber stor opmærksomhed.

Læs også: Mandagsmuse: Fanny Ardant

Limited edition-kollektionen, 'Rouge Dior', kom første gang i otte forskellige farver, der alle var inspireret af de materialer som Diors Haute Couture-kjoler var skabt af. Siden da er Rouge Dior-kollektionen blevet nytænkt igen og igen.

Du kan se den sjove 'bag-om'-video fra kampagnefilmen med Natalie Portman og den kreative direktør for Dior Makeup, Peter Phillips, lige her. 

Og her kan du se den fine og sensuelle kampagnefilm med Natalie Portman, som har den ikoniske læbestift fra Dior på - '080 Red Smile'.

Se billederne af Natalie Portman fra den nye kampagne samt de nye læbestifter i galleriet.

Se Natalie Portman i ny sensuel kampagnefilm for Dior

Relaterede artikler