Se Kenzos nye parfumevideo alle taler om

Se parfumevideoen alle taler om
Foto: @kenzo

Over en million har på en uge set Kenzos første parfumevideo "Kenzo World" - og vi forstår godt hvorfor. Reklamevideoen starter som mange andre parfumereklamer ved et middagsselskab i fine omgivelser. Kameraet zoomer ind på en yndig, ung kvinde i grøn kjole. Hun opfører sig som forventet, smiler og klapper sammen med de andre gæster. Men så sker der noget. Filmens hovedperson får et underligt ansigtsudtryk og hvisker noget i sidemandens øre. Herefter rejser hun sig og går alene ud af lokalet i den fine gang, som er oplyst af lysekroner.

Læs også: Louis Vuitton lancerer ny eksklusiv parfurmelinje

Skal hun måske mødes med en mand? Vores heltinde virker trist, og en tåre løber ned af hendes ene kind. Men så tager hun affære - resten af Kenzos video er ét langt danseshow, hvor skuespiller og danser Margaret Qualley folder sig ud. Det hele kulminerer da hun, elegant som en balletdanser, springer gennem et kæmpemæssigt "Kenzo-øje".

Se også: Syv hurtige til Kenzo

Det er designerne Carol Lim og Humberto Leon, som har bragt Kenzo tilbage i rampelyset og gjort det japanske brand cool. Videoen viser, at kvinder er langt mere end pæne nikkedukker - vi har brug for at gakke ud, være grimme og vise vores inderste følelser. Vi elsker det!  

Se Kenzos omdiskuterede video her:   

Relaterede artikler