Se forårets smukkeste neglelak-tendenser

Foto: All Over Press

Neglelak er ikke bare neglelak. I hvert faldt ikke når man hedder essie, har produceret neglelakker siden 1981, har leveret mere end tusind farver til dato og lakerer neglene til de mest prestigeøse modeshows (tænk Proenza Schouler, Alexander Wang og Oscar de la Renta) og rød løber events såsom Oscar uddelingen, Golden Globes og Grammy Awards. ELLE var med da Lead Global Educator for essie, Rita Remark, var i København for at fortælle lidt om stjernedrys, nørdet nail-art og hvilke farver vi alle vil have på neglene, i den kommende sæson.

”Jeg tror helt oprigtigt, at jeg har verdens bedste job,” siger Rita Remark med et lysende smil og uden et strejf af ironi. Hun er Global Lead Educator hos essie, der har specialiseret sig i at lavede hypede neglelakker, der mere har karakter af fashion statement end af skønhedsprodukt hvilke quirky navne som ’sugar daddy’, ’smokin hot’ og ’not just a pretty face’ er med til at understrege. ”Du holder hånd med nogen af verdens største stjerner og dygtigste modeller, og du giver dem en lille intim pause, en håndmassage og en farve der matcher deres humør, stil eller styrke,” siger hun mens hun scroller sit Instagram feed igennem og viser det neglelook, hun netop har lavet på Serena Williams.

Det særlige ved essie er i Rita Remarks optik, at der er en farve til enhver lejlighed, ethvert mood og hun kan altid ramme netop den nuance, en designer har i tankerne. ”Essie Weingarten, der er brandets grundlægger, var en farverig, karismatisk kvinde, der virkeligt fylder noget i rummet. Hun sagde altid: dine negle er dine ti bedste accessories.”

Læs også: Shoppeguide: Få forsidens sprøde forårs-look

I dag er det den amerikanske designer og entreprenør, Rebekka Minkoff, der er essies globale farvedesigner, og hver sæson skaber hun seks unikke kollektioner, der er inspireret af tidsånden, hendes mange rejser i hele verden og de kollektioner, hun selv sender på catwalken. Derudover produktudvikler essies amerikanske laboratorier hele tiden, for at finde på nye måder at gøre vores hænder mere stilfulde. Seneste genistreg er plejekollektionen, TLC, med fire, fine nuancer der plejer neglene mens de forskønner dem.

Rita Remark havde også kigget på forårstendenser i 2017, der bød på lige dele overraskelser og klassiske neglelooks. For den ’nude’ negl er fortsat et stort hit på catwalken hvor både Alexander Wang, Jenny Packham og Self Portrait viste forskellige versioner af nude, ligesom dybe toner af rød fortsat fascinerer hos bl.a. Rag and Bone og Monique L’Huillier. Mere overraskende er det måske, at farven lyserød kommer til at fylde mere i modebilledet og på vores fingerspidser. Farven har ellers været sat lidt i manicuristens skammekrog med henvisning til at den for meget ’Barbie’ og for lidt ’boss-lady’. Men moden kan naturligvis nedbryde enhver fordom, og hvad der var nuttet i går, er neofeministisk i dag. Derfor sendte blandt andet Altuzarra lyserøde neglelooks på catwalken ligesom essies forårskollektion kommer til at byde to yndige nuancer  ind i varmen – en lys pink (backseat besties) og knækket candy floss (excuse me, sur).   

Se også: 6 franske skønhedsfavoritter, du skal kende

Fun Facts om essie:

-          Den mest populære farve på verdensplan er den fine lyserøde nuance mademoiselle

-          Hvert andet minut bliver der solgt en flaske ballet slippers USA

-          Angora Cardi er den farve der oftest bliver sat op på Pinterest

-          Det er en myte, at neglelakker opbevares bedst i køleskabet. Alle essie lakker holder to år fra de åbnes første gang ved almindelig stuetemperatur.

-          Den nye store negletrend er ’nail-contouring’, hvor du ved hjælp af flere farve eller strategisk placering af lakken, snyder dig til en smukkere negl.

I galleriet har vi samlet en nogle af pang- og pastelfarver foråret byder på fra essie, Dior og Chanel.

Få forårets smukkeste negle

Relaterede artikler