libresse-v-care-annonce-elle-dk.jpg
Foto: Libresse
Annonce

Sådan holder du dit helligste område frisk og velplejet på farten

af annonce 17/10/2019
Din itemhygiejne skal ikke være en forstyrrende, pinlig eller generende pligt, men derimod en let del af din travle hverdag, hvor du suser fra A til B. Læs hvordan her.

I en travl hverdag suser vi fra A til B. Fra morgenens børneaflevering, til arbejde, til yoga og ud at handle for derefter at tage cyklen hjem, inden der i de sene timer falder ro over landskabet.

På sådan en dag kan der potentielt være flere forstyrrende faktorer. Du kan slås ud af regnvejr, en død iPhone eller det faktum, at dit lokale supermarked melder udsolgt af den bærende ingrediens i din ellers planlagte menu.

Én ting, du dog ikke skal lade indgå i dine bekymringer, er itemhygiejne. Den skal derimod være så let, at du skænker den så få tanker som muligt.

Men hvordan?

Lad Libresses V-Care Collection blive din nye bedste veninde.

Ja, du må gerne bruge intimvask ”down there”

Almindelige sæber kan være hårde for dit underliv, og gener som kløe og tørhed kan opstå, og det er selvfølgelig ikke irritationsmomenter, der skal indgå i din hverdag. Derfor går du måske rundt og tror, at du slet ikke må vaske din intimzone, men det må du faktisk gerne.

V-Care intimvask er udviklet specielt til den følsomme hud i netop den region. Intimvasken fås i to varianter: En parfumeret med Aleo Vera og en parfumeret med Shea Butter og mandelekstrakt - og de kan trygt bruges hver dag, uden at de laver ballade med din pH-balance. Ofte er det nok at vaske med lunkent vand, men sommetider ønsker du måske at føle dig endnu mere ren. Enhver intimzone er - som enhver kvinde - forskellig, og derfor bør du prøve dig frem og finde ud af, hvad der passer bedst til dig.

V-Care intimvask er udarbejdet specielt til at give dig en følelse af renhed og velvære, og den sensitive hud på den allerhelligste del af din krop er sat i førersædet.

Foto: ELLE
Libresse V-care intimvask er dermatologisk og gynækologisk testet, så dit bekymringsniveau kan ryge i bund.

Rens på farten uden en bruser

I løbet af dagen kan det være rart med en lille opfrisker i de private regioner. Det skal du selvfølgelig ordne i et rum alene, men kan det overhovedet lade sig gøre, når behovet opstår midt i Illum ovenpå eftermiddagens yogatime og inden kaffeaftalen, tænker du måske?

Sagtens.

V-Care intimservietter med Aloe Vera-ekstrakt er skabt til at give dig en instinktiv følelse af renhed på farten. Servietterne indeholder ingen parfume, og er udarbejdet til at være i harmoni med din mest sensitive hud.

Pakken indeholder 12 intimservietter og er lille nok til at passe i hver en clutch – også den delikate til de sene nattetimer, hvor behovet for hurtig rens kan opstå.

Foto: ELLE
Libresse V-care intimservietter er nemme at smide i tasken, og de øvrige produkter larmer ikke på badeværelseshylden.

Absorber eventuel fugt

Føler du dig mest sikker ved at have et indlæg til at absorbere enhver form for fugt, så læg et V-care trusseindlæg i dine trusser.

Den bløde overflade eliminerer genen af indlægget, så du nærmest glemmer, det er der, og den eksklusive Quick-Dry-overflade indkapsler hurtigt enhver form for væske samt eventuel lugt.

Trusseindlæggets åndbare materiale lader samtidig området få luft, så du kan følge dig tør og frisk hele dagen.

Læs mere om Libresse V-care og intimhygiejne HER.

Libresse