Rudolph Care er blevet kåret som Gazelle 2016 af Børsen

Rudolph Care vinder en Børsen Gazelle pris for andet år i træk
Foto: @rudolphcare

Gazellerne er en slags rollemodeller for andre virksomheder. De skaber vækst, jobs og forstår at inspirere. 

En Gazelle virksomhed vokser kontinuerligt og fordobler sin omsætning eller bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår. Det er enormt høje krav, men Rudolph Care har kunne leve op til det, og de er nu blevet kåret som Gazelle af Børsen for andet år i træk.  

Andrea Elisabeth Rudolph siger selv om den vundne Gazelle: 

”Jeg var glad sidste år, da vi blev udnævnt som Gazelle. I år er jeg om muligt endnu gladere og mere stolt, da vores sidste år har været udfordrende. Vi blev ramt af lykkelige omstændigheder, da 75% af de fuldtidsansatte i virksomheden skulle på barsel på samme tid inkl. mig selv. Det satte organisationen under et stort pres. At vi er kommet ud af året med så flot et resultat og endnu engang som Gazelle, kan jeg kun takke vores loyale kunder, samarbejdspartnere og dygtige team for. Det glæder mig, at man både kan tilbyde sine medarbejdere nogle rigtig gode vilkår, samtidig med at man skaber resultater.”

Læs også: Skønhedsredaktørens 10 oktober-favoritter 

ELLEs Beauty & Fashion Director Anne P. er stor fan af Rudolph Care, og siger om prisen: 

”Det er så fuldt fortjent, at Rudolph Care har modtaget endnu en så fin anerkendelse. Jeg bliver næsten helt rørt. Men de gør det også godt – med produkter der udspringer fra en ildsjæl som Andrea Elisabeth Rudolph, der virkelig brænder for dette mærke. Hvad jeg elsker, ved det er, at jeg ikke skal gå på kompromis med følelsen af selvforkælelse og luksus, selvom jeg vælger et økologisk mærke. Jeg føler mig tryg ved de valg, som Andrea tager på mine vegne, når hun udvikler produkter, og det er virkelig et kompliment, fordi jeg er da en anelse kritisk med mine efterhånden del år som skønhedsredaktør, hvor jeg jo har testet tusindevis af produkter."
 
Se også: Step-by-step video: Sådan laver du sæsonens mest funky fletning 
 
Rudolph Care er især kendte for deres økologiske luksusprodukter, der desuden også er Svanemærket. Rudolph Care består af creme, solcreme samt hårprodukter. Vi har spurgt ELLEs Fashion & Beauty Director Anne P, hvad hendes Rudolph Care favoritter er: 
 
”Favoritter? Åh…. Kropsbalmen er jo to-die-for. Jeg skrev engang I ELLE, at jeg tror at den er hvad min krop selv ville bede om, hvis den kunne tale, ville den bede om dette produkt. Men…. Deres cleansing foam er fantastisk. Ansigtsolien er jo også vidunderlig. Nej..jeg kan altså ikke vælge ét produkt", lyder det fra Fashion & Beauty Director Anne P. 
 

Relaterede artikler