glossier-er-klar-med-endnu-et-beauty-hack-i-form-af-opfriskende-oejencreme-elle-dk.jpg
Foto: Glossier
Glossier

Produktet, der har været 2 år undervejs er nu endelig lanceret

af Nikita Hoffmann Andersen 29/04/2019
Megasuccesen, Glossier, lancerer en splinterny produktnyhed i form af en opfriskende øjencreme, der tilmed kan bruges andre steder i ansigtet. Perfekt til beauty-hack-elskere!

Du kender med garanti allerede den lyserøde megasucces, Glossier, der siden lanceringen i 2014 har taget verden (og især Instagram!) med storm.

Måske har du endda allerede badeværelseshylden fyldt med klassikerne som Boy Brow, Haloscope og Cloud Paint.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men udover makeuppen, der efterlader dig med det perfekte jeg-har-altid-lyserøde-kinder-og-buskede-bryn-look, så har Emily Weiss og det øvrige team bag Glossier også lagt kræfter i hudpleje såsom Milk Jelly, Zit Stick og Solution.

Mandag den 29. april 2019 får Glossiers hudplejeserie en lillesøster, idet øjencremen, Bubblewrap, lanceres - og det er altså efter 'popular demand', idet Glossier-fans længe har ønsket sig en øjencreme:

Bubblewrap er i al sin enkelthed en øjencreme, der er udviklet til at behandle det delikate øjenområde, men Glossiers enorme følgerskare er som bekendt innovative og vilde med multifunktionelle beauty-hacks.

Derfor er er cremen også udviklet med tanke på læberne, og du får altså en fugtgivende øjencreme, som du også kan duppe på læberne.

Foto: Glossier
glossier-er-klar-med-endnu-et-beauty-hack-i-form-af-opfriskende-oejencreme-bubblewrap-elle-dk.jpg

Med intet mindre end ni aktive ingredienser (blandt andre hyaluronsyre, peptider, squalane og blåbærekstrakt) leverer Bubblewrap et boost af fugt og skaber et ekstra beskyttende lag om de delikate ansigtsområder.

Læs også: De 7 smukkeste creme blushes.

Vi har talt med Melissa Souto, Director of Product Marketing and Development hos Glossier om det nye produkt:

Hvad var inspirationen bag Bubblewrap?

Vores community spiller en helt afgørende rolle i produktudviklingen hos Glossier, da vi er i løbende dialog med dem og lytter til al feedback, vi får. En øjencreme har længe været det mest efterspurgte hudplejeprodukt, så det var det som kickstartede processen. Da vi begyndte konceptfasen, spurgte vi os selv ”Hvordan ser en øjencreme fra Glossier ud?” og det var sådan produktudviklingen startede.

Hvorfor har I valgt fugt, som den vigtigste virkning i Bubblewrap?

Glossier hudpleje har altid handlet om sund, fugtet, og frisk hud, så det gav mening for os at have fokus på samme virkninger i Bubblewrap. Med det sagt, så mener vi stadig at mange ofte undervurderer, hvad fugt gør for huden. Bubblewraps hurtigtt absorberende vand-i-olie emulsion trækker på ni aktive ingredienser, som bidrager med en perfekt dosis af seriøs, men mild fugt. Der opnås omgående resultater, hvor huden ser gennemfugtet ud og både øjenområdet og læber ser friske og glatte ud.

Hvad adskiller Bubblewrap fra en almindelig fugtighedscreme?

Almindelige fugtighedscremer kan gøre en del af jobbet, men de er ikke udviklet specifikt til behovene for både læberne og det sarte område omkring øjnene. Det er vigtigt, at din øjencreme arbejder hårdere end din daglige fugtighedscreme, men samtidig er mild nok til de sarte øjenomgivelser.

Hvor længe har I arbejdet på Bubblewrap?

Bubblewrap har været næsten to år undervejs. Vi har taget os god tid til at skabe den mest virkningsfulde formel, som leverer både omgående resultater og langsigtede virkninger.

Der er altså gode nyheder helt heroppe i vores lille kongerige - for selv hvis du ikke står overfor en forårstur til Glossiers hjemby, New York, så fragter de med glæde de lyserøde bubblewrap-clutches lige til døren.

Du kan bestille Bubblewrap-øjencremen (og andre Glossier-goodies) fra Glossier.com.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her